INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Ianis Hagi, spre Serie A? Două publicații din Italia anunță interesul: „E unul dintre obiectivele lor”

Ianis Hagi
Ianis Hagi

Articol de - Publicat duminica, 02 iulie 2023 23:21 / Actualizat luni, 03 iulie 2023 00:05

Ianis Hagi ar putea fi protagonistul unui transfer neașteptat în această vară. Două publicații sportive prestigioase din Italia, Gazzetta dello Sport și Tuttomercatoweb.com, scriu despre interesul italienilor de la Lecce pentru mijlocașul de 24 de ani de la Rangers.

Fereastra de transferuri din această vară poate aduce o schimbare drastică de peisaj pentru Ianis Hagi. 

După mai bine de trei sezoane în Scoția, perioadă în care a trecut, printre altele, prin extazul unui titlu și agonia unei accidentări grave la genunchi, fiul „Regelui” ar putea face pasul spre Serie A. Adică spre liga cu care a mai luat contact în 2016, în momentul în care a fost transferat de Fiorentina și, totodată, campionatul în care tatăl său scria istorie în urmă cu 30 de ani, la Brescia.

Ianis Hagi, dorit de Lecce

„Ianis Hagi reprezintă unul dintre obiectivele celor de la Lecce. Tânărul român poate fi inclus, cu siguranță, în sistemul lui Roberto D’Aversa, 4-3-3”, notează cotidianul roz Gazzetta dello Sport, în blog-ul de mercato de pe site

Lecce, antrenată de Roberto D'Aversa, a încheiat ultima ediție din Serie A pe locul 16, primul deasupra liniei. Cel care ar fi pus ochii pe Ianis e directorul tehnic Pantaleo Corvino, cel care activa la Fiorentina și în momentul în care Hagi jr. a ajuns la gruparea viola.

„Ianis Hagi, fiul celebrului Gheorghe, e o soluție pentru Lecce”

Și portalul Tuttomercatoweb.com a scris despre posibilitatea ca Ianis Hagi să ajungă la Lecce: 

Ianis Hagi, fiul celebrului Gheorghe, e o soluție prin care Roberto D'Aversa își poate întări lotul. Mijlocaș ofensiv sau, la nevoie, mijlocaș lateral, coordonatorul de joc născut la Istanbul, care are naționalitate română, se laudă cu o mare experiență, inclusiv pe plan internațional, cu apariții în Liga Campionilor și Europa League. 

Trecut pe la Fiorentina, pentru Ianis ar fi o revenire în Italia. Nu a ascuns niciodată că ar vrea să revină, iar momentul s-ar putea petrece în această vară pentru a deveni un protagonist în Serie A. Are de răscumpărat un an ghinionist, în care o accidentare l-a forțat să rateze cea mai mare parte a sezonului. Un acord n-ar fi imposibil de obținut, dimpotrivă! 

El ar putea deveni cea de-a treia piesă nouă a lui Lecce pentru sezonul 2023-2024, după Pontus Almqvist și Marin Pongracic”. 

4 milioane de euroe actuala cotă de piață a lui Ianis Hagi, conform Transfermarkt

VIDEO Ianis Hagi, spectacol la antrenamentele lui Rangers

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Pisa a decis » Cum vrea să-l transfere pe Olimpiu Moruțan de la Galatasaray

Tatuajul de pe antebraț și secretul supertransferului lui Szoboszlai » De ce a vrut starul Ungariei să semneze neapărat cu Liverpool

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
Shogun01
Shogun01  •  03 Iulie 2023, 15:56
Postat de ntmarcel4 pe 03 Iulie 2023, 08:34

am auzit si eu, e bataie mare.......

Orice echipa trebuie sa aibe rezerve

MariusN
MariusN  •  03 Iulie 2023, 14:25

Si ungurul Dominik Szoboszlai, 22 de ani, se transfera la Liverpool, pe 70 milioane si salariu anual de 8 milioane! Asta da comparatie cu marele Printisor si "vesnica speranta" a RO. 4-5 unguri in Bundesliga si acum 1 in PL, asta da valoare!

MariusN
MariusN  •  03 Iulie 2023, 14:16

Comparatii frumoase.. IH la Lecce(poate?) si DS(Dominik Szoboszlai) 22 de ani, la Liverpool! Bravooo. Asta-i diferenta intre H si RO.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează