INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ELVEŢIA

Ianu, lider în Elveţia cu Lucerna. A început sezonul cu dreptul

Lucerna, lider în Elveţia (sursa foto fcl.ch)
Lucerna, lider în Elveţia (sursa foto fcl.ch)

Articol de GSP - Publicat luni, 18 iulie 2011 00:00 / Actualizat luni, 18 iulie 2011 15:19

Echipa lui Cristi Ianu, Lucerna, a devenit lider în campionatul din Elveţia după victoria cu 3-0 în faţa celor de la Neuchatel Xamax, din deplasare. În faţa a 5.000 de fani, oaspeţii au deschis scorul în minutul 25, prin Puljici şi au intrat la pauză cu un avantaj minim.

Alain Wiss şi Adrian Winter au închis tabela în minutele 62, respectiv 76, după ce Xamax a rămas în inferioritate numerică înainte de finalul primei reprize, după ce Paito a văzut al doilea cartonaş galben din partea arbitrului elveţian Hanni. Atacantul român a început meciul ca rezervă şi a intrat pe teren în minutul 74, înlocuindu-l pe Hakan Yakin.

Cristi Ianu a pierdut pentru moment locul de titular în formaţia lui Murat Yakin, după ce antrenorul elveţian a schimbat sistemul de joc, folosind un singur vîrf împins, pe Hakan Yakin.

Dacă întîlnirea dintre Grasshopper şi Lausanne se va termina fără victoria uneia dintre echipe la mai mult de 3 goluri, atunci Lucerna va rămîne pe primul loc pînă în etapa următoare. Echipa la care evoluează Ianu a terminat sezonul trecut pe locul 6, după ce a condus cîteva etape Super League.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează