INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI

Ianu şi Jula şi-au cumpărat bilete pe tuşă

Articol de GSP - Publicat joi, 19 august 2010 00:00

Golgeterul Lucernei din sezonul trecut, cu 23 de reuşite în 40 de meciuri, Cristi Ianu, a suferit o accidentare care îl va ţine departe de gazon pînă în luna februarie, a anului viitor. Diagnosticat cu ruptură de tibie, Ianu va rata cel puţin acest tur de campionat. Pînă în etapa a cincea, reuşise să dea 3 goluri şi 4 pase decisive.

Într-un interviu acordat site-ului oficial al clubului Lucerna, românul s-a declarat optimist că va reveni în cel mai scurt timp pe teren.

”Durerile nu mai sunt ca în prima zi, insuportabile. De mîine voi începe reabilitarea şi sper să revin pe teren cît de repede posibil. E şi o parte bună în toată povestea asta: îmi voi petrece tot timpul alături de familie”, Cristi Ianu (Lucerna).


Atacantul lui Energie Cottbus, Emil Jula, va sta pe bancă o perioadă nedeterminată, după ce săptămîna trecută a suferit o accidentare în meciul de cupă, cu Heeslingen. Emil a fost înlocuit în minutul 20, de colegul său, Sergiu Radu, care a şi reuşit să marcheze.

Ajuns la Energie, pentru a doua oară, în 2009, după ce i s-a terminat contractul la Wolfsburg, Sergiu s-a arătat nemulţumit de locul său în echipă. În sezonul trecut a evoluat în 24 de partide, dintre care doar 4 le-a bifat ca integralist şi a marcat 4 goluri. În schimb, Jula a înscris 14 goluri şi a dat 12 pase decisive, în 35 de meciuri.   

Preşedintele lui Energie, Ulrich Lepsch a declarat pentru publicaţia “Kicker” că dacă Radu va avea vreo ofertă de la un alt club, poate să plece.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
mateiserban
mateiserban  •  19 August 2010, 18:32

ruptura de tibie?!?!?!!?!?!?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează