INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SCOŢIA INVERNESS - KILMARNOCK 3-0

Iarăşi Săgeată!

Articol de - Publicat duminica, 20 aprilie 2008 00:00

După 5 meciuri fără gol, Marius Niculae a lovit din nou în Scoţia.

Zece goluri are Marius Niculae la Inverness. Opt în campionat, două în Cupa Ligii Scoţiei. Ieri a fost din nou cel mai bun jucător al echi­pei lui Craig Brewster. “Tri­co­lo­rul”, golgeterul echipei, nu mai mar­case de cinci meciuri. De 52 de zile, de la acel 1-2 cu Celtic. A fă­cut-o în faţa lui Kilmarnock.

În minutul 79, la 2-0, Niculae a primit mingea în careu. Nemarcat, a armat şi a tras de la 12 metri. Cu stîn­gul, fără speranţe pentru por­tar. Apoi a primit un cartonaş gal­ben la celebrarea golului, iar în mi­nu­tul 86 a fost înlocuit. Părăsind te­re­nul aplaudat în picioare.

Marius va pleca probabil la va­ră. Oficialii lui Inverness au dez­vă­lu­it deja că au primit cîteva oferte, una, se pare, de la QPR (liga a doua engleză). Are contract pînă în 2009, dar şi un salariu greu de suportat de Inverness. 350.000 de euro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
 •  20 Aprilie 2008, 11:21

DOZE esti un idiot cat casa bai baiatule...vb lu' john in loc sa sa te bucuri u creitici ce drq ma lume...fotbalul scotian e putintel mai prejos ca cel roman(cel roman ar fi printre primele campionate din lume daca am avea infrastructura ff buna,dar...)nu'i deloc usor sa te mentii acolo mai ales ca englezz si scotienii critica mult orice meci...asa ca BV'O MARIUS...sincer chiar merita baiatu asta la EURO;)

 •  20 Aprilie 2008, 09:33

Ce bine ii sta in ros - albastru!!! ;))

 •  20 Aprilie 2008, 06:14

Bai doze cred ca ai luat supradoza de scrii tampeniile astea. Invidioasa mai este lumea asta................inloc sa ne bucuram ca un roman face cinste Romaniei peste hotare, se trezesc idioti ca tine sa critice.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează