INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  UCRAINA

Igor Surkis, patronul lui Dinamo Kiev, ia atitudine în disputa dintre Mircea Lucescu și ultrași

FOTO: Facebook @fcdynamoua
FOTO: Facebook @fcdynamoua

Articol de GSP - Publicat luni, 08 martie 2021 18:02 / Actualizat luni, 08 martie 2021 18:07

Igor Surkis (62 de ani), patronul lui Dinamo Kiev, este de partea lui Mircea Lucescu (75 de ani) în disputa cu facțiunea dură a fanilor din capitala Ucrainei. 

  • Dinamo Kiev joacă joi, de la 19:55, turul optimii de finală din Europa League, contra spaniolilor de la Villarreal. 

Mircea Lucescu este contestat la fiecare partidă de grupul dur al fanilor lui Dinamo Kiev. Restul suporterilor apreciază performanțele antrenorului român, calificarea în „optimile” Europa League, un loc în semifinalele Cupei Ucrainei și poziția de lider în campionat. Igor Surkis îi transmite lui „Il Luce” să nu își facă griji în privința ultrașilor. 

Mircea Lucescu, apărat în disputa cu fanii lui Dinamo Kiev

„Atmosfera pe stadion e grozavă. Fanii adevărați o susțin pe Dinamo Kiev. Iar cei care vor să demonstreze ceva sper să nu fie băgați în seamă de Mister. Eu unul nu le dau importanță, mă interesează doar jocul echipei”, a declarat Surkis, conform Sport.ua.

VIDEO. Ioan Andone, dezvăluiri despre Mircea Lucescu: „Ne-a primit inclusiv în vestiar la analiza unui meci, acolo unde eu n-am primit pe nimeni în viața mea”

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Granzii din Serie A, pe urmele lui Răzvan Marin » Anunțul presei din Italia

Drăgușin a fost ales cel mai bun tânăr de la Juventus! Ce jucători a surclasat

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează