INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CHINA

Îi atacă pe şefi! Dan Petrescu, nemulțumit de transferul de 50 de milioane de euro: "Este exagerat! Preferam altceva"

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 februarie 2016 11:15

Jiangsu Sunning, echipa antrenată de Dan Petrescu, l-a cumpărat pe Alex Teixeira, de la Șahtior, pentru suma record de 50 de milioane de euro.

Dan Petrescu a vorbit despre transferul brazilianului de 26 de ani și îi atacă pe şefii clubului, cei care l-au transferat fără ca tehnicianul să-şi dea acordul:

"Mi se pare o sumă exagerată. Nu știu dacă merită acești bani. Cu banii aceștia, clubul putea să cumpere mai mulți jucători. Dar este ok dacă așa au vrut ei și le-a plăcut.

Eu am mai antrenat jucători de valoare și la alte echipe. Dacă este bun și va juca pentru echipă, va fi bine pentru mine. Va fi greu pentru el, pentru că este o diferență între Șahtior și Jiangsu", a spus Dan Petrescu la DolceSport.

În această iarnă, Jiangsu l-a transferat și pe Ramires, de la Chelsea, pentru 28 de milioane de euro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
dac.impielitzat
dac.impielitzat  •  05 Februarie 2016, 15:27
Postat de benaflek pe 05 Februarie 2016, 13:40

chinezii cred ca fabrica dolari mai bine ca americanii

chinezii daca-si pun mintea cu dolaru' il fac praf in cateva luni. numa' ca si ei se pun in pericol daca ar face asta... is complicate itele la nivel global :)

dac.impielitzat
dac.impielitzat  •  05 Februarie 2016, 15:26
Postat de ortega pe 05 Februarie 2016, 13:27

Va fi greu pentru el, pentru că este o diferență între Șahtior și Jiangsu" ... Bă tu ești cu toate acasă ? Sigur că e diferență , însă pentru el va fi ușor ... Cum să compari Jiangsung Kublai Khan , cu Șahtior ? O fi fumat ceva rătăcitul Petrescu ...

hehe, se vede ca nu ai jucat fotbal adevarat. cand esti la un nivel, si vii la un nivel mai jos, sau chiar doua mai jos nu e usor deloc. chiar daca reusesti sa mai opresti din motoare, jocul echipei si al adversarilor nu e ceea ce stii, vrei si poti sa joci. poate deveni frustrant si se poate transforma intr-un esec toata experienta foarte repede. depinde numai de el.

new_philips
new_philips  •  05 Februarie 2016, 15:16
Postat de ortega pe 05 Februarie 2016, 13:27

Va fi greu pentru el, pentru că este o diferență între Șahtior și Jiangsu" ... Bă tu ești cu toate acasă ? Sigur că e diferență , însă pentru el va fi ușor ... Cum să compari Jiangsung Kublai Khan , cu Șahtior ? O fi fumat ceva rătăcitul Petrescu ...

cred ca a vrut sa zica ..va fi greu sa scada brusc nivelul.In alta ordine de idei, *** cauta numai scandal si atacuri peste tot, in orice declaratie ei vad o potentiala sursa de scandal si cancan.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează