INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LUCESCU DEMIS

Il Luce, demis! » Ironia sorții: ce își propunea Mircea Lucescu la momentul semnării acordului cu Zenit

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 mai 2017 21:19

Mircea Lucescu a fost demis de oficialii lui Zenit St. Petersburg în cursul zilei de astăzi. Decizia rușilor vine la doar un an după ce antrenorul român a venit la cârma echipei.

Tehnicianul a semnat cu Zenit la 24 mai 2016, iar în cadrul unei conferințe de presă declara că-și dorește să rămână cât mai mult timp în cadrul clubului: 

"Trebuie să spun acum că nu am venit aici pentru doar 2 sau 3 ani. Am venit pentru mult timp, asta pentru a putea obține succese importante. Vreau să câștigăm noi titluri. Să spunem suporterilor că această grupare are un viitor bun". 

"Cred că Zenit, ȚSKA Moscova și probabil Șahtior Donețk sunt cele mai puternice cluburi din Europa de Est. Sunt sigur că Zenit e și printre cele mai bune echipe din Europa. Am venit la un club foarte puternic, cu ambiții mari și o istorie bogată, tradiții, trofee, nu doar în Rusia, ci și in Europa" Mircea Lucescu, în momentul instalării la Zenit

Mircea Lucescu a câștigat o Supercupă a Rusiei în mandatul de 12 luni la Zenit. 

Citește și: BREAKING NEWS // OFICIAL: Mircea Lucescu a fost dat afară de la Zenit! A patra demitere din carieră

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (18)
iulian1952
iulian1952  •  29 Mai 2017, 09:13

asta la vista voloare

ray51
ray51  •  29 Mai 2017, 08:48

Ce era gresit in declaratia de acum un an? Fara continuitate (macar 2-3 ani) nu exista rezultate remarcabile.

iobag
iobag  •  29 Mai 2017, 08:45
Postat de alenb pe 29 Mai 2017, 03:51

Nivelul Ukrainei sau Turciei? Pai nu e chiar un nivel scazut, cele 2 au fotbal dezvoltat, nationale cu rezultate, cluburi bogate. Oricum daca antrenezi cu succes la un Shaktar Donetk, Galatasaray sau Besiktas nu cred ca e vreo problema sa te descurci si in vest, macar la un club mediu. A fost optiunea lui sa se duca in est si a avut mana buna.

Daca te raportezi la romania nu e un nivel scazut, da. In vest cand a fost a antrenat vreo 5 echipe din care 4 le a retrogradat, despre ce vorbesti?

Vezi toate comentariile (18)
Comentează