INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FC BRUGES - ANDERLECHT 2-1

Îl trimit la psiholog! Ziariștii flamanzi îl atacă dur pe Stanciu: ”Se vorbește că ai nevoie de unul”

Stanciu, epuizat, privește în gol la ieșirea de teren // Foto: Gulliver/GettyImages
Stanciu, epuizat, privește în gol la ieșirea de teren // Foto: Gulliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 25 octombrie 2016 00:00

Stanciu a fost atacat frontal de ziariștii flamanzi, care i-au sugerat un consult specializat pentru a depăși impasul în care se află.

Noroc că Stanciu nu știe flamandă. Altfel cine știe cum ar fi reacționat la ieșirea de pe teren, în minutul 62, când fanii lui FC Bruges i-au scandat, ironic, "El e omul de 10 milioane!".

Aluzie la cât a costat-o mijlocașul de 23 de ani pe Anderlecht și la cât de modest jucase Nicolae. Din nou!

Lovitură sub centură

La final au avut grijă să-i traducă jurnaliștii belgieni, ceea ce l-a iritat vizibil pe fostul jucător al Stelei: "Nicio problemă. Sunt câțiva fotbaliști care au costat 100 de milioane de euro...".

Avea să fie însă doar începutul unui dialog pe alocuri contondent între "tricolor" și reprezentanții mass-media, care după alte două-trei întrebări, "de încălzire", l-au încolțit din nou: "Se vorbește că ai nevoie de un psiholog...".

"Acum v-ați schimbat opinia?"

Și Stanciu n-a mai rezistat: "De ce aș avea nevoie de ajutor?! După primele două meciuri ați spus «Ce jucător!». Acum v-ați schimbat opinia? Fiecare fotbalist are o pasă proastă". Dar era clar că "tricolorul" nu va scăpa cu atât.

"Voi accepta"

"Sunteți obosit, cum susțin impresarul și secundul naționalei? Nu v-ar ajuta un meci pe bancă?", au fost următoarele "directe" expediate de reporteri.

La care "tricolorul" a admis: "Niciodată n-am jucat atât de mult în așa de scurt timp ca în ultimele săptămâni. După meciul de la Mainz am avut doar o zi și jumătate de recuperare. Dacă antrenorul decide să stau pe bancă, voi accepta".

"Atâta vreme cât echipa câștigă, evoluțiile mele nu sunt importante. Eu sunt relaxat. Știu ce am de făcut ca să-mi regăsesc forma"
Nicolae Stanciu, mijlocaș Anderlecht

"Stanciu devine o problemă acută pentru Anderlecht. N-are personalitatea de a conduce echipa. Mental e la pământ"
Marc Degryse, fost jucător Anderlecht

"N-o să fiu eu ultimul transferat pe 10 milioane. Se vorbește mult despre mine și deloc despre ceilalți fiindcă Anderlecht a plătit mult. Am nevoie de timp"
Nicolae Stanciu, mijlocaș Anderlecht

"Fac ce-mi cere antrenorul. Încerc să joc simplu, să ajut echipa și să alerg mult. Ritmul de aici e mai ridicat decât în România"
Nicolae Stanciu, mijlocaș Anderlecht

4e nota primită de Stanciu în cotidianul Het Nieuwsblad după eșecul de la Bruges. A 3-a oară consecutiv

10meciuri a bifat ex-stelistul în tricoul lui Anderlecht, în toate competițiile. Bilanț: 0 goluri, 3 assisturi

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (7)
352238178500303
Darius Nergheş  •  26 Octombrie 2016, 02:22

Hmm !! Saracii belgienii , daca il luau cu 2,3 milioane era rezerva de multttt !! Acum tre sa joace titular ca deja sunt niste banii la mijloc !! Pacatu lui a fost ca a plecat prea repede de la Steaua ! Anu asta trebuia sa se coaca la Steaua si deabia la vara sa fii iesit !! Sa speram ca se poate impune dar ....greuuuu

10205708568547632
Vladimir Bogdan  •  25 Octombrie 2016, 15:20

are dreptate! acolo se joacă altfel... de fapt, altceva!! majoritatea au pățit așa... de se-ntorc acasă, ba sub formă de împrumut, ba de rebut...

ray51
ray51  •  25 Octombrie 2016, 12:06

Decat 9,5 mai bine 7,5 sau... retur ! Pe cat?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează