INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SERIE A

Impresarul lui George Pușcaș a anunțat ce se va întâmpla cu atacantul lui Inter: „Nu va mai fi împrumutat”

Articol de GSP - Publicat marti, 23 iulie 2019 16:10

Impresarul lui George Pușcaș (23 de ani), Crescenzo Cecere, a anunțat că atacantul român nu va mai fi împrumutat de Inter Milano. Acesta ori va fi cedat definitiv unei alte echipe, ori va rămâne la formația italiană.

„Puşcaş este în China şi se antrenează cu echipa, suntem în aşteptatea meciurilor în care să joace, dar în acest moment nu sunt noutăţi. Jucătorul mai are un an de contract şi nu va merge împrumut. Ori va fi transferat definitiv, ori va rămâne la Inter. Dorinţa lui este să fie la dispoziţia lui Inter şi a antrenorului.

Sunt multe echipe interesate de el, analizăm împreună, perioada de transferuri este deschisă până la 2 septembrie.  Acum se antrenează cu echipa, azi a făcut două antrenamente şi vom vedea cu Juventus (n.r. amicalul de miercuri, ora 14:30) . El aparţine de Inter, este un jucător care are multe solicitări atât din Italia, cât şi din străinătate şi este evaluat de club la multe miloane de euro. Jucătorul a făcut un sacrificiu punându-se la dispoziţia antrenorului cu mult timp înainte de a termina vacanţa", a declarat Crescenzo Cecere, pentru fcinter1908.it.

„Nu a jucat cu Manchester United pentru că a ajuns cu câteva ore înainte. A plecat joi noapte şi a ajuns vineri seara, cu 12 ore înainte de prima partidă. S-a antrenat cu grupul, dar nu era apt de joc” Crescenzo Cecere, impresarul lui Pușcaș

George Pușcaș a evoluat sezonul trecut în Serie B pentru Palermo, dar echipa a fost retrogradată în Serie D din cauza problemelor financiare.

Atacantul naționalei României nu duce lipsă de oferte, după ce a fost în echipa ideală a EURO 2019 U21. Fiorentina, ȚSKA Moscova sau Hamburg s-au interesat deja de Pușcaș, însă românul și-ar dori să-l poată impresiona pe antrenorul Antonio Conte la turneul amical la care participă în aceste zile în Asia.

Pușcaș n-a jucat în primul meci amical contra lui Manchester United, scor 0-1, dar ar putea evolua în următoarele două partide de pregătire cu Juventus și PSG.

3.000.000 €e cota de piață a lui Pușcaș, conform transfermarkt.de

 Citește și:

EXCLUSIV Știm ce a făcut Gabi Tamaș în ziua în care a fost dat dispărut de Hapoel Haifa! » Anamaria Prodan și Dan Alexa, implicați

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
853246084756615
Marcel Popa  •  23 Iulie 2019, 17:02

Povești de impresar.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează