INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  UCRAINA

Impresarul lui Mircea Lucescu demontează ipoteza plecării la Trabzon: ”Continuă la Șahtior și din vară”

În 11 ani la Șahtior, Mircea Lucescu și-a construit o relație indestructibilă cu patronul Ahmetov
În 11 ani la Șahtior, Mircea Lucescu și-a construit o relație indestructibilă cu patronul Ahmetov

Articol de - Publicat miercuri, 09 decembrie 2015 00:00

Arcadie Zaporojanu a dezvăluit ieri, pentru ziare.com, că ”aproape sută la sută, Lucescu rămîne la Donețk în aceleași condiții. Nu văd ce s-ar putea întîmpla să-l facă să plece”.

Mircea Lucescu nu pare deloc aproape de o despărțire de Șahtior. Chiar dacă noul președinte al lui Trabzonspor, Muharrem Usta, garantează că i-a obținut acordul pentru revenirea în Turcia, Il Luce înclină să continue la Donețk. Impresarul său spune că va prelungi acordul scadent în vară.

"Aproape sută la sută, Lucescu va rămîne la Donețk în aceleași condiții. Eu nu văd ce s-ar putea întîmpla să-l determine să plece. Sigur că e dezamăgit de situația conflictuală din estul Ucrainei, dar la fel se poate întîmpla peste tot în lume. Ați văzut atentatele de la Paris?", a declarat, pentru ziare.com, Arcadie Zaporojanu.

Moldoveanul influent în Est a explicat și de ce varianta Trabzon nu stă deloc în picioare: "M-au contactat cei de la Trabzon, dar este exclus. Mai sînt discuții și cu alte echipe mai bine poziționate, chiar din Turcia, dar nu se pune problema ca Lucescu să plece".

"Lucescu a fost foarte aproape să ajungă la Marseille. Au existat multe oferte, dar cu cele de la cluburi de duzină, ca Hertha, am oprit din start discuțiile. Și Trabzon a avut mai multe tentative"
Arcadie Zaporojanu, agentul lui Mircea Lucescu

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
bakunin
bakunin  •  09 Decembrie 2015, 12:00

Stim manipularea asta ordinara de vreo 20 de ani; toate marile cluburi din Europa stau la picioarele *** dar el alege Turcia si Ucraina :))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează