INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  OLANDA

În urmă cu doi ani era "exilat" în liga a doua, ieri a învins Ajax pe Amsterdam Arena » Un tânăr jucător român a impresionat în Olanda

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 august 2016 12:15

Mijlocașul Andreas Calcan a jucat aseară pentru Willem  II Tilburg, în victoria obținută de aceștia în fața lui Ajax, 2-1 chiar pe Amsterdam Arena.

Fotbalistul de doar 22 de ani a fost transferat de olandezi în urmă cu o lună și a semnat o înțelegere valabilă pentru două sezoane, având opțiune pentru încă un sezon suplimentar.  

În partida de aseară, românul a evoluat aproximativ 20 de minute, fiind introdus pe teren în minutul 73. 

George Ogăraru l-a descoperit pe Andreas în timpul în care a antrenat la U Cluj și l-a ajutat pe acesta să ajungă în Olanda. Calcan a stat două săptămâni în probe la Willem II, timp în care i-a încântat pe batavi.

În septembrie 2014, U Cluj l-a cedat pe Calcan, sub formă de împrumut, în Liga a doua la CSM Râmnicu Vâlcea. 

Un fotbalist roman face istorie in Olanda pentru noul sau club!....(titlu de gazeta;)
Astăzi vreau sa va spun ceva despre un tânăr fotbalist pe care l-am descoperit la U Cluj si căruia i-am oferit șansa sa isi continue cariera intr-un mediu profesionist, in Olanda ,pentru echipa Willem 2 Tilburg: Andreas Calcan. Tratat de fotbalul românesc, asa cum din păcate multi tineri o pățesc, Andreas a reusit doar intr-o luna sa devină un fotbalist respectat in Olanda culminând cu evoluția de aseară împotriva Ajax-ului , pe Amsterdam Arena...
Felicitari Andreas!
‪#‎AndreasCalcan‬ George Ogăraru, pe facebook

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (20)
1745flo
1745flo  •  21 August 2016, 23:17
Postat de Mada-madalin Alexandru pe 21 August 2016, 14:41

ce istorie a facut bai *** ca a intrat 15 minute

Nici nu cred ca a atins mingea!

turbozero
turbozero  •  21 August 2016, 19:35
Postat de fcsb.86 pe 21 August 2016, 19:03

Este in continuare. Steaua nu a cedat drepturile jucatorului.

esti penibil.. jucatorul s-a transferat liber de contract

turbozero
turbozero  •  21 August 2016, 19:34

E doar rezerva.. ce cretini jurnalistii astia.. in plus clacan a avut o mie de sanse sa arate ce fotbalist e in liga 1 si nu a aratat nimic.. de fapt la "U" a avut in singur gol marcat intr-un meci oficial la echipa mare in vreo 5 ani! iar pe ogararu l- a vazut toata tara ce antrenor e...

Vezi toate comentariile (20)
Comentează