INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Înapoi în La Liga? Două oferte importante din Spania pentru Marica

Articol de - Publicat miercuri, 26 august 2015 00:00

Aflat pe picior de plecare de la Konya, atacantul ”tricolorilor” și-ar dori să continue cariera în Spania, unde are deja două variante

Semnalul l-a dat selecționerul în ultimul Comitet Executiv. "Marica nu va mai continua la Konya, are probleme cu staff-ul de acolo". A venit apoi confirmarea din partea atacantului. "Momentan, antrenorul are alte planuri, dar căutăm o soluție rapidă". Iar varianta cea mai la îndemînă pare să vină din Spania!

Surse GSP indică faptul că internaționalul în vîrstă de 29 de ani tatonează două piste interesante din Primera. E vorba despre Betis Sevilla și Getafe. Andaluzii au început campionatul cu un 1-1 pe teren propriu contra lui Villareal într-o formulă 4-4-2, cu doi veterani în avanposturi: Ruben Castro (34 ani) și Jorge Molina (33 ani). Iar trupa de lîngă Madrid a pornit cu stîngul, 0-1 la Espanyol. A folosit un 4-2-3-1, cu Alvaro Vazquez avansat. Pentru Marica ar putea fi o revenire la Getafe, unde a mai evoluat în sezonul 2013-2014 (27 meciuri, 6 goluri), înainte de a ajunge la Konya.

Deocamdată, Marica încearcă să găsească o formulă de a-și rezilia contractul în Turcia. El mai are angajament pe încă un sezon și încasează un salariu stagional de 1,2 milioane de euro.

72 de selecţiia strîns Marica la "națională", pentru care a marcat 25 de goluri: e al patrulea golgeter, după Hagi (35), Mutu (35) și Bodola (31)

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  26 August 2015, 18:47

vise ,asta e zero la ora asta

Vezi toate comentariile (1)
Comentează