INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DINAMO

Încă o dramă în cariera lui Marius Alexe: "A fost o lovitură psihică! Abia revenisem și asta m-a dărâmat"

Considerat cândva un mare talent, Marius Alexe a fost
Considerat cândva un mare talent, Marius Alexe a fost "doborât" de accidentări // FOTO: Ștefan Constantin

Articol de GSP - Publicat joi, 05 aprilie 2018 19:31

Seria interminabilă a problemelor lui Marius Alexe continuă și în acest sezon. Ajuns la 28 de ani și revenit în iarnă în Turcia, la Karabukspor, Alexe s-a accidentat din nou, fiind supus unei intervenții chirurgicale la genunchi.

"Sper să nu mai am parte de accidentări, sunt cele mai grele momente din cariera unui fotbalist. Atunci când nu poți fi pe teren, mai ales în timpul campionatului, când stai, te uiți, și nu poți să ajuți.

A fost o lovitură psihică pentru mine, revenisem într-o formă bună și asta m-a dărâmat. După operație, am vorbit cu medicul care m-a operat și mi-a spus că pot trece ușor peste această accidentare. Însă gândul meu e să nu se mai întâmple, îmi e teamă de recidivă. Medicul mi-a spus că nu voi mai avea probleme la genunchi", a mărturisit cel care în perioada petrecută la Dinamo era poreclit "Bestia".

Alexe a vorbit și despre Robert Moldoveanu, atacantul de 19 al lui Dinamo care s-a confruntat în ultimii ani cu accidentări cumplite la ambii genunchi.

"Chiar mă gândeam la el, îl cunosc de când era juniori și îi știam potențialul. Mă gândeam unde putea să ajungă dacă nu avea acele probleme. Mă bucur că a revenit la acest nivel.

E foarte tânăr, are timp să ajungă sus, o să fie jucătorul U21 în următoarele sezoane și va prinde minute, asta e cel mai important", a spus Alexe, potrivit TV Digi Sport, citat de dinamo1948.club.

"Asta înseamnă că se mai pierd ani, pentru că nu vor ajunge la nivelul Stelei în curand, se vorbește de câțiva ani de aceste proiecte"
Marius Alexe despre proiectul Asociaței "Dinamoviști pentru Dinamo"

2 goluri
în 3 meciuri a reușit Moldoveanu pentru Dinamo în actualul play-out

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
omidiu
omidiu  •  05 Aprilie 2018, 22:01

Asta e lovitura psihica? Lovitura psihica a fost pt jucatorii lui Dinamo cand le vorbea Contra in spaniola.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close