INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Încă un atacant român vrea la EURO » Golul său a adus cele trei puncte

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 ianuarie 2016 18:15

Marius Alexe a marcat unicul gol în partida pe care echipa sa, Kardemir Karabukspor, a cîștigat-o pe teren propriu, cu scorul de 1-0, în fața lui Giresunspor, în etapa a XVIII-a a ligii a doua din Turcia.

Alexe, care a fost integralist, a înscris în minutul 52. Mijlocașul Ionuț Neagu a fost pe banca de rezerve, iar Gabriel Iancu nu a fost nici măcar în lot.

Kardemir Karabukspor a urcat pe primul loc în liga a doua turcă, cu 32 de puncte.

Golul lui Alexe vine după ce tot astăzi și Bogdan Stancu a marcat pentru Genclerbirligi în victoria cu 3-2 în fața lui Rizespor.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
194362334230310
Robert Damian  •  18 Ianuarie 2016, 00:54
Postat de ultimulcaine pe 17 Ianuarie 2016, 19:11

DAOAMNEEE....NU IMI VINE SA CRED !!! Ba voi ati baut ceva...cum e posibil sa publicati o stire PRO despre un fost Dinamovist... Nu mai publicati dom'ne stiri de genu' asta... Intreaga ROMANIE nu e interesata de ce face unu prin LIGA a 2-a Turca... .Vrem STIRI IMPORTANTE despre : ce a mancat azi Marica, daca are de gand sa-si taie unghiile saptamana asta, daca Bawab mananca carne de porc... Va rog, putin PROFESIONALISM...

Vad ca te autointitulezi...ultimul caine!!!FALS SI JALNIC totodata!!!Voi santeti TOTI,ULTIMII CAINI!!!Apoi,vorbesti de PROFESIONALISM!!!i-auzi Franz!!Adica,Insolventa este PROFESIONALISM???Sau este profesionist stadionul ala (groapa,cica!!!)pe care jucati ...cateii si gandacii???Ori,antrenorul stramb si abonat la revista pentru catei...COMISIONUL???Sau profesionistul zis AUTOSTIVUITORUL,cazat pe termen lung la MITITICA??In loc sa va luati masuri,ca se anunta iarna grea,si o sa stati cu blana...zburlita si turturi la oua,latrati a paguba,si riscati sa va dati de gol,si tabara oamenii primariei cu laturile pe voi!!Profesionistilor!!!!!

dinamo_fan
dinamo_fan  •  17 Ianuarie 2016, 20:53

Alexe nu era chemat la nationala cand juca binisor pentru Dinamo. dar acum. daca era vreun stelist uitat de lume care juca pe acolo atunci erau sanse dar asa niciodata. Dodel de exemplu spera. Oricum la nationala nu are loc Andone care e unul din cei mai buni tineri atacanti din Spania pentru ca trebuie sa joaca titular fostul stelist Keseru care a dat un gol cu Feroe in ultimele 10 partide jucate.

ultimulcaine
ultimulcaine  •  17 Ianuarie 2016, 20:52
Postat de khal_37 pe 17 Ianuarie 2016, 19:37

Sa convoci un jucator din liga a 2-a chiar si din Turcia doar pentru ca are un trecut dinamovist mi se pare un afront adus unei tari intregi. In secunda 2 ,,,pupatorului de icoane'' i se va cere demisia.

Dispari mai NECAZULE !!!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează