INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CONTRACT

Încă un jucător român nu a reușit în străinătate! Are 51 de selecții la națională, dar a fost dat afară de la echipa de club

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 decembrie 2015 11:34

Răzvan Cociș, 33 de ani, și-a reziliat contractul cu formația Chicago Fire, din MLS.

Mijlocașul român a evoluat un an și jumătate la formația americană și a bifat 36 de partide, marcînd de două ori. Acesta a fost anunțat de noul antrenor al formației, Velijko Paunovici, că nu mai intră în planurile lui și contractul i-a fost reziliat, potrivit Dolce.

De-a lungul carierei, Cociș a evoluat la U Cluj, Șerif Tirapol, Lokomotiv Moscova, FC Rostov sau Karpaty. La naționala României, Cociș are 51 de meciuri și a marcat de două ori. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
plischi
plischi  •  23 Decembrie 2015, 18:12

anuntati-l pe piturka!!

bogdzsch
bogdzsch  •  23 Decembrie 2015, 13:38

Il vrei la steaua?

steaua.libera
steaua.libera  •  23 Decembrie 2015, 13:12

Il vrei la Astra?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează