INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Încă un jucător român visează să debuteze în Serie A: "Acesta este planul pentru 2016"

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 ianuarie 2016 19:21

Internaționalul de juniori Claudiu Micovschi, 16 ani, a vorbit despre primele șase luni petrecute la Genoa. Mijlocașul visează ca în acest an să debuteze în Serie A.

"Nu am pierdut nici un meci al echipei mari, Perotti şi Capel fiind preferaţii mei. Pentru 2016 mi-am propus să am evoluţii cît mai apreciate şi să dau cît mai multe goluri atît la echipa de club, cît şi la naţionala de juniori şi să fac cît mai repede pasul la seniori", a declarat Micovschi, conform FRF.ro.

Fotbalistul plecat în vara anului trecut de la Luceafărul Oradea spune că s-a adaptat fără nici o problemă la fotbalul din Italia și face o comparație cu România.

"M-am acomodat foarte bine la Genoa, iar colegii m-au ajutat foarte mult. În primele două săptămîni mi-a fost mai greu cu antrenamentele, dar acum totul este în regulă. Totul e diferit faţă de România. Aici ai tot ce ai nevoie pentru a deveni fotbalist, trebuie doar să munceşti", a adăugat Micovschi.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează