INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SERIE A

Încă un român e aproape de debutul în Serie A » A fost oprit pentru prima dată în lot

Articol de - Publicat duminica, 20 noiembrie 2016 10:49

După Ianis Hagi la Fiorentina, încă un tânăr mijlocaș român are șanse la primele minute în elita din Italia. Timișoreanul Marius Marin a fost chemat de antrenorul Eusebio Di Francesco la prima echipă a celor de la Sassuolo, locul 16, pentru duelul cu Sampdoria.

Sassuolo l-a transferat pe Marius Mihai Marin, 18 ani, în vară de la ASU Politehnica Timișoara. Mijlocașul reușise să promoveze în Liga a II-a cu echipa suporterilor timișoreni.

Inițial el a confirmat în probe la italieni și și-a început activitatea la echipa Primavera, unde a bifat opt prezențe în această toamnă.

Astăzi, tânărul român va fi printre cele 12 rezerve ale celor de la Sassuolo, pentru prima dată, și ar putea debuta.

15129925 1369183049767225 1599455394 n

La Sassuolo evoluează nume precum Alessandro Matri sau Paolo Cannavaro iar lotul "negrii-verzilor" e cotat la peste 80 de milioane de euro.

  • Sampdoria – Sassuolo, în care Marius Marin ar putea debuta în Seria A, se dispută azi, de la ora 13.30 și e transmis în direct de TV Digi Sport 4.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează