INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Încă un român în Olanda » Rival pentru Răzvan Marin!

Andrei Rațiu, 22 de ani, a fost împrumutat un sezon de Villarreal la ADO Den Haag, care l-a pierdut pe Tudor Băluță, întors la Brighton. +2   FOTO
Andrei Rațiu, 22 de ani, a fost împrumutat un sezon de Villarreal la ADO Den Haag, care l-a pierdut pe Tudor Băluță, întors la Brighton.

Articol de - Publicat miercuri, 05 august 2020 00:04 / Actualizat miercuri, 05 august 2020 00:04

Andrei Rațiu, 22 de ani, a fost împrumutat un sezon de Villarreal la ADO Den Haag, care l-a pierdut pe Tudor Băluță, întors la Brighton.

La 22 de ani, după ce a debutat în tricoul primei echipe a lui Villarreal în aprilie 2019, într-un meci din "sferturile" Europa League (0-2 cu Valencia), Andrei Rațiu a acceptat să fie împrumutat un sezon (cu opțiune de cumpărare) în Olanda, la ADO Den Haag. Echipa la care a jucat stagiunea precedentă sub formă de împrumut și Tudor Băluță, cedat de Brighton.

"Eredivisie este cea mai bună alegere"

"Văd trecerea la ADO drept un pas înainte. Aveam multe oportunități de a-mi continua cariera în Spania, dar cred că Eredivisie este cea mai bună alegere în acest moment", a declarat fundașul dreapta pentru site-ul noului club. "Voi da totul pentru ADO, pentru că vreau să răsplătesc clubul pentru încrederea și efortul făcut pentru a mă aduce aici". Un mesaj în spaniolă pentru televiziunea grupării batave: "Vamos ADO Den Haag!".

"Avantajul lui este că poate evolua pe mai multe poziții"

Directorul tehnic Martin Jol, fost manager al lui Tottenham și Fulham, ex-antrenor la Ajax și Hamburg printre altele, s-a bucurat de sosirea lui Rațiu: "Suntem norocoși să avem mai mulți fundași dreapta tineri și talentați. Avantajul lui Andrei este că poate evolua pe mai multe poziții pe partea dreaptă. Când joacă fundaș dreapta, e și foarte ofensiv".

"E o onoare să port și să joc în acest tricou. Sper să am multe seri minunate pe Cars Jeans Stadium"
Andrei Rațiu, fundaș dreapta Den Haag

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Călătorie în pandemie » Măsuri extreme de siguranță luate înainte de Manchester City - Real Madrid

Cosmin Olăroiu, victorie cu Rafa Benitez! Start excelent pentru Jiangsu Suning

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează