INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SERIE A

Încă un român în Serie A! Un fundaș merge să se lupte cu Dybala, Icardi și Higuain

Articol de - Publicat marti, 09 ianuarie 2018 11:54

Deian Boldor a fost împrumutat 6 luni de la Montreal Impact și se întoarce la Verona după un an și jumătate. Fundașul român de 22 de ani nu prinsese decât 5 meciuri în Canada în MLS.

Un român vine s-o ajute pe Hellas Verona să scape de la retrogradare. Doar 6 luni a rezistat Deian Boldor în Canada, la Montreal Impact. Bologna îl împrumutase până în iulie 2018, dar fundașul român de 22 de ani s-a întors în Italia. Jucătorul trecut și prin Academia Romei se transferă la echipa la care a evoluat în Serie B în sezonul 2016-'17. Gazzetta dello Sport anunță azi mutarea "rezolvată" de directorul sportiv Filippo Fusco.

Ar debuta în Serie A

Boldor are și ocazia să debuteze în Serie A la formația pregătită de Fabio Pecchia, Bologna, proprietara lui, neoferindu-i nicio șansă. Deian s-a rodat în divizia cadetă, la Verona, Pescara și Virtus Lanciano, bifând și două partide în Coppa Italia. Fostul căpitan al "naționalei" de tineret, care a prins 5 meciuri în Major League Soccer la Montreal, a semnat doar până la sfârșitul sezonului, când va renegocia în funcție de rezultate. 

15 meciuri și un gol are Boldor în Serie B pentru Hellas Verona, Virtus Lanciano și Pescara

5 goluriîn 32 de meciuri a reușit fundașul român pentru Roma Primavera, în două sezoane

6 românimai sunt în Serie A, Radu (Lazio), Chiricheș (Napoli), Stoian (Crotone), Pușcaș (Benevento), Ianis Hagi (Fiorentina) și Lobonț (Roma)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
zorrozabal
zorrozabal  •  09 Ianuarie 2018, 14:14

Aaaa...Si io credeam ca e Denis Man,dar am uitat ca costa vreo 200 de milioane!

fibra
fibra  •  09 Ianuarie 2018, 12:09

O sa-i ajute de nu o sa mai poata.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează