INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Gazzetta face mare anunț: Ionuț Radu, titular la Inter!

Ionuț Radu, Inter // foto: Imago
Ionuț Radu, Inter // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 mai 2021 10:56 / Actualizat duminica, 02 mai 2021 11:31

Ionuț Radu (23 de ani) ar putea bifa primele sale minute la Inter în acest sezon, odată ce triumful nerrazurro în Serie A va deveni o certitudine.

Rezervă veșnică a lui Samir Handanovic în acest sezon, indiferent de competiția în care Inter a luat parte, Ionuț Radu ar putea bifa primele sale minute în tricoul nerrazurro. Cu Inter la un pas de câștiga campionatul, Antonio Conte i-ar putea da șansa lui Ionuț Radu să apere poarta echipei din Milano.

Ionuț Radu, anunțat titular la Inter

Gazzetta dello Sport scrie că odată ce Inter va fi sigură de câștigarea campionatului, mai mulți jucători cu rol de rezervă ar putea fi utilizați. Aceștia sunt Ionuț Radu, Kolarov, Vecino și Pinamonti. Totuși, Radu nu ar urma să joace decât după ce Samir Handanovic îl va depăși pe Walter Zenga în privința numărului de meciuri jucate la Inter în Serie A. Zenga are 328, Handanovic 326 în acest moment. 

În Serie A mai sunt patru etape de jucat, astfel că Radu ar putea intra în ultima, când Inter va da piept cu Udinese, acasă. Sau chiar și în penultima etapă, cu Juventus, în deplasare.

Radu are un singur meci la prima echipă a lui Inter, consemnat în mai 2016, cu Sassuolo. Portarul român a apărat 18 minute atunci și nu a primit vreun gol, dar Inter a pierdut, scor 1-3.

Clasament Serie A: Inter, aproape de titlu

Astăzi, 2 mai, Inter poate câștiga primul ei titlu după o pauză de 11 ani. Pentru ca acest lucru să se întâmple, trebuie ca Atalanta să se încurce de Sassuolo.

Mai multe știri din Serie A:

Veste excelentă pentru Valentin Mihăilă: se transferă în Turcia la finalul sezonului!

Vlad Chiricheș spre Șahtior? Căpitanul „naționalei” pe lista lui De Zerbi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
853246084756615
Marcel Popa  •  02 Mai 2021, 14:16

La sfantul asteapta ,asa era si Lobont la Roma a patra rezerva,chipurile antrena portarii.

horacechiarel
horacechiarel  •  02 Mai 2021, 11:45

Nostim,foarte haios articolul!Cine pompează bani în ăsta pentru a rămâne în centru atenției???

Vezi toate comentariile (2)
Comentează