INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  INTER

Inter pregătește mutarea care-l scoate din calcule pe Ionuț Radu! Milanezii oferă 50 de milioane pentru Gianluigi Donnarumma

Articol de GSP - Publicat marti, 11 februarie 2020 17:21

Inter caută un înlocuitor pentru Samir Handanovic (35 de ani). Milanezii pregătesc o mutare spectaculoasă și-l vor pe Gianluigi Donnarumma (20 de ani).

Calciomercato scrie că Inter Milano vrea să-l înlocuiască pe Handanovic cu portarul rivalei AC Milan. Pentru a-l aduce pe Donnarumma, crescut la juniorii „diavolilor”, Inter oferă 50 de milioane de euro. 

Donnarumma mai are contract cu AC Milan până în 2021, iar șefii echipei se gândesc deja la prelungirea contractului. De partea cealaltă, Inter îl atrage pe goalkeeper cu un salariu de 6 milioane de euro pe an

55.000.000 de euroeste cota lui Donnarumma, potrivit transfermarkt

Mutarea care-l blochează pe Ionuț Radu

Aducerea lui Donnarumma ar însemna că șansele ca Ionuț Radu să ajungă titular la Inter devin nule. Radu e deținut de Inter, iar jurnaliștii din Italia se așteptau ca românul să fie înlocuitorul lui Handanovic și să devină titularul echipei lui Conte.

Dacă se face transferul lui Donnarumma, Radu, împrumutat în prezent la Parma, ar fi putea fi nevoit să își caute altă echipă sau să accepte statutul de rezervă la Inter.

video » Rezumatul meciului Inter - AC Milan 4-2 

Citește și: 

Ladislau Boloni și-a dat acordul să semneze! O legendă a Belgiei spune: „Nu e niciun motiv să te îndoiești de el”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
spritz123
spritz123  •  11 Februarie 2020, 21:29

va avea soarta marilor portari romani..care au aparat cu mare glorie in campionate puternice..in finale de UCL sau>EL...tatarusianu...pantelimonu, lobontzu..sa nu mai vb de duck a dame...pruneea, luungu

1992024127509850
Cantaragiu Cristinel  •  11 Februarie 2020, 19:53

Cred ca ar cam fi cazul sa se înceteze cu acest flăcău gelat.E un portar cu anumite calități,dar totusi haideți să facem un mic exercițiu de imaginație:il vedeți la un club de talia lui Inter,Juventus,Bayern,United,Chelsea,City, Liverpool,PSG,Dortmund,Real,Barcelona,pentru că până la urmă despre cluburi de nivelul acesta vorbim?!Si am uitat de Atletico in toată pleiada aceasta de cluburi puternice...Eu unul zic așa, dacă va fi un portar serios și dacă va avea și puțină șansă și va mai crește în siguranță și, desigur,valoare,ar putea să apere la un moment dat la o echipă de nivelul Atalantei la cum joacă acum,cu o apărare cât de cât sigură in față sau spre exemplu in Anglia la o echipă de locurile 7-10 În Premier League ori chiar și Spania la oricare echipă de la locul 7 in jos in Primera.Cam ăsta e nivelul, nu trebuie să avem așteptări mai mari decât e cazul.Din punctul meu de vedere,ultimul portar român care a demonstrat la nivel înalt e Lobonț,în perioada Ajax,a avut vreo 2 sezoane cu adevărat fantastice,la Roma nu a mai fost același lucru.

valyomanid4
valyomanid4  •  11 Februarie 2020, 19:15

Ce ne place sa ne ***...Visul lui Ionut Radu...Alooo, daca il vroia Inter nu il imprumuta la Parma...Ce vis sa ai cand esti trimis la Genoa sau Parma ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează