INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PAOK SALONIC

VIDEO Interesul poartă fesul » Mutarea care l-a salvat pe Răzvan Lucescu la PAOK

Articol de - Publicat duminica, 17 martie 2019 09:43

Răzvan Lucescu şi-a pus înaintea pauzei, de frig şi teama unui rezultat prost, celebra căciulă şi echipa sa a răsturnat scorul cu Panetolikos, 2-1 final, apropiindu-se cu încă un pas de titlu.

Şi când lucrurile nu merg bine la PAOK, Răzvan Lucescu tot găseşte un remediu. Nu uită să ia în deplasări talismanul care i-a adus formidabila serie invincibilă din acest campionat :) Antrenorul român a început meciul de sâmbătă seară cu Panetolikos cu capul descoperit. Era 0-0 în minutul 42, când camerele l-au surprins pe margine zgribulit şi îngrijorat.

Adversara de pe locul 6, fără Vlad Morar în lot, îi punea probleme, dar şi-a pus fesul norocos şi s-a scuturat parcă de povară. „Asta a schimbat jocul”, a postat cu umor PAOK filmuleţul pe contul de Twitter. Talismanul şi-a făcut efectul după pauză, cu două goluri (Matos şi Vieirinha) în trei minute!

„L-aş lua acasă pe VIEIRINHA”

Liderul din Grecia a învins cu 2-1, deşi a suferit la 0-1, după penaltyul provocat de Crespo şi transformat de Bajrovici (55). Doar al 12-lea gol încasat de trupa din Salonic în 25 de etape. „Am 51 de ani şi am început să plâng. Era umezeală şi am simţit ceva schimbat. Mi-am dorit mai mult confort şi ceva mai puţină imagine”, a explicat Răzvan.

Tehnicianul a ţinut să-l laude pe cel care a adus al 22-lea succes: „L-aş lua acasă dacă aş putea pe Vieirinha, e ca fiul meu. Un jucător fantastic, un om fantastic, o personalitate extraordinară. Am luat trei puncte importante. E o victorie pentru Mauricio şi Wernbloom, care au suferit accidentări grave. Avem însă un grup foarte unit şi nu se cunoaşte când vine cineva de pe banca de rezerve. Aşteptăm de prea mult timp acest titlu şi simt o mare responsabilitate pentru a-l cuceri. Contează mai mult decât recordul de victorii!”.

„Nu vreau să discut arbitrajul, dar au fost două greşeli. Mi-aş dori ca cei de la Panetolikos să se lupte la titlu cândva, să fie dezavantajaţi de arbitru şi să fie nevoiţi să revină în meci după acele decizii defavorabile”
Răzvan Lucescu, antrenor PAOK

10 €costă căciula din lână pe care Răzvan Lucescu a purtat-o deseori în acest sezon şi pe care fanii lui PAOK o pot cumpăra de la magazinul clubului, AICI

3 succeseîn ultimele 5 etape îi mai trebuie antrenorului român pentru ca PAOK să fie matematic campioană după 34 de ani

Citește și:

Revenire MIRACULOASĂ pentru Lucescu: PAOK a întors scorul în 3 minute și e tot mai aproape de titlu

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (3)
635505696908473
John W Booth  •  17 Martie 2019, 12:37

Cine a zis ca nu comentează arbitrajul, Mircea ori Răzvan??? Ați spus Mircea Lucescu antrenorul lui paok

dinamo_fan
dinamo_fan  •  17 Martie 2019, 11:25
Postat de spinoza pe 17 Martie 2019, 10:02

Răzvan Lucescu şi-a pus înaintea pauzei, de frig şi teama unui rezultat prost, la celebra căciulă şi echipa sa a răsturnat scorul cu Panetolikos! Din nou analfabeți? Fraza n-are niciun înțeles! Se-aude Veorico? Alții stau mai prost ca tine...

Daniel Scorpie, clownul de serviciu. Noroc ca nu a scris titlul cu "pe care" cum sigur ar fi facut cativa colegi de-ai lui din redactie.

spinoza
spinoza  •  17 Martie 2019, 10:02

Răzvan Lucescu şi-a pus înaintea pauzei, de frig şi teama unui rezultat prost, la celebra căciulă şi echipa sa a răsturnat scorul cu Panetolikos! Din nou analfabeți? Fraza n-are niciun înțeles! Se-aude Veorico? Alții stau mai prost ca tine...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează