INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STUTTGART

Interviu emoţionant cu Alex Maxim în Bild: "Ești singur în Stuttgart și plângi?"

Sursa foto: Guliver/GettyImages
Sursa foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 aprilie 2016 21:33

Alexandru Maxim nu are un sezon tocmai bun la Stuttgart, iar asta a provocat îngrijorare familiei sale. Chiar și așa, jucătorul de 25 de ani nu se gândește să părăsească formația șvabilor.

"Fratele meu m-a întrebat recent: «Cum poți fi mereu pozitiv, când vorbești cu noi? Ești singur în Stuttgart și plângi?» Nu! Sunt pozitiv, lupt pentru locul meu. Ce altceva pot face?", a declarat Maxim într-un interviu pentru Bild.

Chiar dacă a jucat doar două meciuri timp de 90 de minute în Bundesliga în acest sezon, Maxim nu se gândește să părăsească gruparea germană în vară.

"Nu mă gândesc la asta deloc. Vreau să rămân la Stuttgart. Mă gândesc doar la VfB."

Didavi este cel preferat în locul lui Maxim în echipa de start a șvabilor, însă acest lucru s-ar putea schimba din sezonul viitor. Prea germană a anunțat deja că Didavi se va transfera din vară la Wolfsburg, ceea ce ar putea fi șansa lui Maxim.

"Nu este decizia mea, dacă joc sau nu. Mă concentreez doar pe persoana mea, dau mereu 100%. Toate celelalte nu le pot influența. Nu pot merge la antreor să-i spun: «Hei, Mister, mâine joc eu.» Dar în primul rând mă gândesc: mai devreme sau mai târziu voi juca", a mai adăugat mijlocașul român.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
215645468806063
Valentin Duta  •  16 Aprilie 2016, 08:57

iNTADEVAR , STEAUA TE FACE MARE, SINGURA ECHIPA SERIOASA DIN INTUNECATA ROMANIE ....CUPA CAMPIONILOR , SUPER CUPA EUROPEI , FINALE , SEMIFINALE CONTINENTALE , CAMPIOANA ABSOLUTA , CAMPIONATE , CUPE INTERNE , ETC.

wba33
wba33  •  16 Aprilie 2016, 04:01
Postat de ovina2016 pe 16 Aprilie 2016, 02:00

Pai decit sclav la ciobanul puscarias mai bine rezerva in Germania- acolo nu miroase *** cind trece patronul pe linga tine

Ciobanul miroase a parfum de mii de euro, ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ovina2016
ovina2016  •  16 Aprilie 2016, 02:00
Postat de chronic pe 15 Aprilie 2016, 23:06

nu a vrut sa vina la steaua sa ajunga fotbalist....si el si nistor...si anton....si chitu ala....numai penibili

Pai decit sclav la ciobanul puscarias mai bine rezerva in Germania- acolo nu miroase *** cind trece patronul pe linga tine

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează