INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANDERLECHT

Intrat in dizgrația antrenorului și distrus de presa belgiană, Stanciu e lăudat de vedeta echipei: "Ne-am completa foarte bine"

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 noiembrie 2017 17:15

Nicolae Stanciu a revenit în primul "11" al lui Anderlecht în victoria cu Mouscron, scor 2-1, dar n-a impresionat, iar presa belgiană l-a criticat.

Mijlocașul de 24 de ani a fost mai mult rezervă în ultima perioadă, fiind rezerva lui Sofiane Hanni, însă jucătorul belgienilor îl laudă pe Stanciu și îi transmite antrenorului că poate juca alături de român.

"Pot juca şi alături de Stanciu. Am dovedit la începutul sezonului că ştim să combinăm. El este un jucător tehnic care încearcă mereu să fie decisiv. Cred că ne-am completa foarte bine.

Cu cât sunt mai mulţi jucători buni în echipă, cu atât voi încerca mai mult să-i găsesc pe teren", a declarat Hanni, conform Derniere Heure.

Jurnaliștii de la Derniere Heure îi cer antrenorului Hein Vanhaezebrouck să-l scoată pe Stanciu din echipă: "Miercuri, cu Bayern, Hanni ar trebui să revină în echipă. Cu siguranţă în locul lui Stanciu, care a fost din nou dezamăgitor".

9 goluri și 10 pase decisive a bifat Stanciu în cele 53 de meciuri jucate la Anderlecht

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  19 Noiembrie 2017, 18:47

Sa nu mai stea acolo. Sa mearga la o echipa unde sa i se acorde incredere si sa joace meci de meci.

haideusicfr
haideusicfr  •  19 Noiembrie 2017, 17:56

Statistic nu sta rau Stanciu. Poate vor veni si zile mai bune.Putea juca fara probleme acolo insa suma de transfer i-a facut mult rau.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează