INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FC KOLN

Ioniţă: "E un nivel total diferit, dar mă adaptez destul de rapid"

Alexandru Ionita
Alexandru Ionita

Articol de - Publicat joi, 22 iulie 2010 00:00

Alexandru Ioniţă a acordat un interviu pentru un cotidian german, Express.de în care a vorbit despre  fotbalul german în comparaţie cu cel român, obiectivul său la Koln şi noua poreclă pe care a primit-o din partea fanilor. Atacantul român a cerut scuze femeilor din Germania după declaraţia care a apărut în presa din România, în urmă cu o săptămînă.

- Eşti deja de cîteva săptămîni în Germania, cum ţi se pare fotbalul de aici?
- Ne antrenăm mult mai mult decît în România, e un nivel total diferit. Trebuie să alergi mai mult, sînt mai multe contacte fizice. Dar cred că mă adaptez destul de repede.

- Ce obiective ai pentru primul tău sezon aici?
- Vreau să-mi cîştig un loc în primul "11". Şi să marchez măcar 10 goluri. Am făcut cunoştinţă cu Novakovici, colegul meu din atac şi cred că ne completăm bine. Sper să joc cît mai bine, iar antrenorul va decide cine trebuie să joace, pentru că are la dispoziţie mai multe variante pentru ofensivă.

- Antrenorul ce zice?
- Am discutat cu Mister, voi da totul pentru a fi util echipei, sper să joc cît mai bine, atmosfera e foarte bună.

- Ai auzit de Bushido?

- Nu, cine este?

- Un rapper, eşti tuns la fel ca el. Fanii deja te strigă aşa.
- Nu ascult decît muzică românească (Ioniţă se uită la o imagine cu rapperul german). Avem într-adevăr aceeaşi tunsoare, dar eu probabil îmi voi mai schimba look-ul.

Ioniţă a cerut scuze public, după ce, în presa din România a apărut o declaraţie a sa cum că nemţoaicele ar fi urîte: "Totul a fost o mare neînţelegere. Am spus că nu am timp să mă uit după fete, pentru că am venit aici să joc fotbal, nu pentru altceva. Am o prietena, aşa că nu am ochi pentru altele. Îmi pare rău dacă am jignit pe cineva, nu asta a fost intenţia mea".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
alexandru1923
alexandru1923  •  23 Iulie 2010, 08:33

"Ne antrenăm mult mai mult decît în România, e un nivel total diferit"..de aici rezulta ce a facut Rapid in sezonul 2005-2006! Ceva fabulos pt nevelul fotbalului romanesc(sa elimini doua echipe germane)!

maryba
maryba  •  22 Iulie 2010, 19:44

ai sa te ratezi ca multi altii.....

maryba
maryba  •  22 Iulie 2010, 19:43

ratatule

Vezi toate comentariile (6)
Comentează