INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GSP LIVE

VIDEO Ionuț Chirilă a analizat în direct imaginile cu antrenorul „No greșeală”: „E într-un moment delicat”

Ionuț Chirilă, în timp ce urmărea discursul lui Daniel Borugă
Ionuț Chirilă, în timp ce urmărea discursul lui Daniel Borugă

Articol de - Publicat miercuri, 26 aprilie 2023 10:37 / Actualizat miercuri, 26 aprilie 2023 11:10

Ionuț Chirilă (57 de ani), antrenor fără contract din decembrie 2021, când s-a despărțit de Academica Clinceni, a comentat la GSP Live imaginile cu antrenorul român Daniel Borugă în Arabia Saudită, în vestiarul echipei U15 de la Ohod Al Medina.

Românul Daniel Borugă antrenează în Arabia Saudită, la echipa U15 a clubului Ohod Al Medina, unde a ajuns celebru ca urmare a unui discurs din vestiar „scurs” în presă, în care îi amețește pe jucători cu o combinație de cuvinte în limba română și limba engleză.

Primul om de afaceri care se oferă să cumpere FCSB: „Dacă Gigi chiar dă clubul, mă duc și-l iau!”
FCSB
Primul om de afaceri care se oferă să cumpere FCSB: „Dacă Gigi chiar dă clubul, mă duc și-l iau!”

Ionuț Chirilă, „față-n față” cu Daniel Borugă: „E într-un moment delicat. Nu știe o limbă străină”

Ionuț Chirilă, el însuși protagonistul unor discursuri memorabile de-a lungul carierei, a urmărit imaginile cu Daniel Borugă în direct la GSP Live. În timp ce acestea erau rulate, Chirilă nu și-a putut masca zâmbetul. Apoi a afirmat:

„Nu vreau să comentez, domnul respectiv este într-un moment delicat. Ce poți spune despre așa ceva?”

Întrebat dacă Borugă s-a expus, Chirilă a aprobat: „Da. Un om care nu știe o limbă străină și este pus într-o situație delicată”.

Videoclipul respectiv cu Daniel Borugă: „Defens, senzațional!”

În vestiar, la pauza unui meci al echipei sale, Borugă a încercat să-i țină în priză pe jucători, însă a avut dificultăți în a le transmite mesajul dorit. Tinerii fotbaliști nu păreau nici interesați, nici nu dădeau semne că ar înțelege ceva.

„Defens, perfect. Perfect. Senzațional! Speed perfect. Atac perfect. Presion perfect. Number one, number one team. Incredibil! Incredibil! Perfect! Perfect! No greșeală! Perfect. Pas, pas, pas, no problem! OK? Lateral presion. Dublaj, presion, triplaj, presion”, s-a putut înțelege în discursul lui Borugă.

Citește și: 

Dezvăluiri în tabloid: Adrian Ilie, săruturi cu fosta amantă a lui Vasile Turcu

Incredibila poveste a celui mai mare escroc din fotbal: „Pe doctori îi păcăleam, pe jurnaliști îi plăteam. Făceam sex și cu 3 femei pe zi”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  26 Aprilie 2023, 13:05

...nimik...dar absolut nimik ...nu ne arata ca Daniel BORUGA CEL MAI MARE ANTRENOR ROMAN NU AR STI o limba straina ...ce daca vorbeste un amestec de romana engleza franceza la niste copii arabi ?...ce este obligatoriu ca arabii sa stie engleza ?...de unde pana unde ?...ca asa vreti voi ?...fotbalul arab este cel mai slab din lume ...

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  26 Aprilie 2023, 11:49

Daniel Boruga este cel mai bun antrenor roman ...mult mai bun decat imitatia de antrenor ...hagi ...care stie engleza cum stie si romana ...

brentford
brentford  •  26 Aprilie 2023, 11:38

Bravo,Ionut Chirila! Ai dat dovada de bun simt. Daca ne vom intalni vreodata te voi cinsti cu un Clos Saint-Michel - Chateauneuf du Pape Rouge Cuvee Reservee 2013. Am si un alb de Chateau de Vaudieu 2021 :)

Vezi toate comentariile (6)
Comentează