INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

EXCLUSIV Ionuț Nedelcearu e curtat intens de Zenit Sankt Petersburg

Ionuț Nedelcearu, înconjurat de suporteri după victoria României U21 cu Anglia U21, 4-2 // FOTO: Raed Krishan
Ionuț Nedelcearu, înconjurat de suporteri după victoria României U21 cu Anglia U21, 4-2 // FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat marti, 02 iulie 2019 13:38

Prestațiile lui Ionuț Nedelcearu (23 de ani) de la Euro U21 l-au propulsat pe stoper în atenția mai multor cluburi, dar cel mai aproape de a-l semna e Zenit, campioana en titre a Rusiei, unde antrenor este Serghei Semak, cel care l-a și adus pe român la FC Ufa.

Ca pentru majoritatea jucătorilor României participanți la turneul final al Campionatului European U21, și pentru fundașul Ionuț Nedelcearu au început să apară ofertele. Cele mai interesante sunt din Anglia, din Premier League și din Championship, dar și de la echipele de top din Rusia.

Fundașul central al naționalei U21, integralist la Euro, mai are contract cu FC Ufa până în vara lui 2020, dar ar vrea să plece de la formația care s-a salvat în această vară de la retrogradare la baraj. Iar cea mai aproape de a-i obține semnătura este campioana Zenit Sankt Petersburg, formație la care antrenor este Serghei Semak, cel care l-a și adus pe Nedelcearu la FC Ufa, în februarie 2018.

Ar exista discuții foarte avansate și cu două cluburi din Bundesliga. În presa din Rusia s-a vehiculat și că AS Roma ar fi fost interesată de Nedelcearu, însă surse ale Gazetei afirmă că șansele ca această mutare să se facă sunt nule.

Dinamo mai are 15%

Conform surselor Gazetei, FC Ufa ar cere în jur de 4,5 milioane de euro pentru fundașul central român, sumă care ar putea fi plătită în această vară de cei de la Zenit, formație care va juca direct în grupele Champions League.

Dinamo ar beneficia din plin de această tranzacție. Clubul din „Ștefan cel Mare” l-a vândut pe Nedelcearu cu 650.000 de euro la începutul anului trecut, dar și-a mai păstrat și un procent de 15% dintr-un viitor transfer.

Astfel, „câinii” ar urma să mai încaseze aproximativ 675.000 de euro dacă internaționalul de 23 de ani va fi vândut în acest mercato de vară

2.500.000 €este acum cota lui Nedelcearu pe transfermarkt.de, aceasta crescând cu un milion de euro la ultima actualizare, din 14 iunie

Vezi și: Ar avea loc Ianis Hagi la Barcelona? » Verdictul expertului în fotbalul spaniol: „Nu e un luptător”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  02 Iulie 2019, 15:13

Multa bafta Nede si sa ajungi la o echipa cat mai buna din vest ! Un exemplu de jucator care la 19-20 de ani inca facea multe gafe dar a primit increderea sa joace meci de meci si a crescut incredibil. La fel ca el Dinamo putea sa mai promoveze 20-30 de jucatori in ultimii ani dar in schimb a promovat petarde din strainatate ca apoi sa puna pe liber cate 10, cate 15 odata.

tyriell
tyriell  •  02 Iulie 2019, 14:22
Postat de pugliesi pe 02 Iulie 2019, 14:16

Cum adica sa-l semneze? Ce fel de exprimare este asta?

de kakao

aress123
aress123  •  02 Iulie 2019, 14:20
Postat de dakesis pe 02 Iulie 2019, 14:08

ce vorbesti, frate? de la Barca, Roma si alte vise, se ajunge la St Petersburg si Udinese... Mari echipa, mari valori. Numai voi i-ati transferat la cele mai mari echipe din Europa.

Lasa ca sunt mari echipe in USA...de baschet..

Vezi toate comentariile (5)
Comentează