INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Ionuț Nedelcearu, dorit de AS Roma și Zenit, vorbește în premieră de un posibil transfer: „Asta ar fi un avantaj pentru mine”

Ionuț Nedelcearu
Ionuț Nedelcearu

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 iulie 2019 09:33

Ionuț Nedelcearu, fundașul de 23 de ani al rușilor de la UFA, a impresionat la EURO 2019 și ar putea prinde un transfer spectaculos.

Nedelcearu este dorit de italienii de la AS Roma, dar și de Zenit, unde antrenează Sergei Semak, fostul său tehnician de la UFA. Românul a vorbit despre o posibilă plecare în această vară.

„Sincer, nu mă gândesc. Până nu este ceva concret, nu vreau să mă gândesc, fiindcă mi-aş face mult rău. Vreau să rămân concentrat la echipa de club. Dacă va fi să fac un pas înainte, cu atât mai bine. Asta îmi doresc. Vreau să cresc! Dacă nu, trebuie să rămân concentrat şi să muncesc în continuare şi mai mult.

Sergei Semak m-a adus în Rusia, m-a urmărit, a venit şi în România ca să mă vadă live. I-a plăcut de mine. Din acest punct de vedere, ar fi un avantaj pentru mine. Dar un transfer nu depinde doar de o persoană.

Înainte de acest turneu final, toţi ne-am gândit că este o şansă unică și că ni se pot schimba carierele. Sper să plecăm cât mai mulţi dintre noi la echipe bune, ca să putem creşte, aşa va creşte şi echipa naţională”, a declarat Ionuț Nedelcearu la TV Telekom Sport.

 „Chiar vorbeam cu Puşcaş, fiind prieteni foarte buni, mi-a spus că mi s-ar potrivi Serie A. Sper să ne întâlnim în Italia”
Ionuț Nedelcearu

4.000.000 €este suma pentru care UFA e dispusă să renunțe la Nedelcearu. Cota lui este 2,5 milioane, conform transfermarkt.com

Nedelcearu este titular de drept la Ufa, bifând sezonul trecut 34 de meciuri și un gol.

Citește și:

Transfer important pentru Alexandru Tudorie: a semnat cu Arsenal Tula

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
853246084756615
Marcel Popa  •  06 Iulie 2019, 11:19

Toti sant doriti dar nu semnează nimeni cu ei.Cine cumpara jucători români arunca banii pe geam.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează