INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Ionuț Radu, căpitanul naționalei de tineret, va fi răscumpărat de Inter Milano!

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat duminica, 18 noiembrie 2018 14:04

Ionuț Radu (21 de ani), căpitanul naționalei de tineret, i-a impresionat pe șefii lui Inter Milano, care l-ar putea readuce curând de la Genoa. Marchetti, rezerva portarului român, a cerut rezilierea contractului cu Grifonul.

Andrei Ionuț Radu revine tot mai puternic în atenția presei italiene. Căpitanul naționalei U21 este pus pe lista tinerilor cu mari șanse de a se întoarce la Inter, Gazzetta dello Sport cotându-l cu 50% probabilitatea de a fi în lotul nerazzurrilor în sezonul viitor.

"Și-a cucerit rapid postul de titular la Genoa, din etapa a 5-a, și la vară poate deveni profilul perfect ca rezervă a lui Handanovici. Radu poate semna un nou contract cu Inter și să ocupe astfel și un loc în căsuța jucătorilor crescuți în Academie", a dezvăluit cotidianul Gazzetta dello Sport.

Are 8 meciuri la rând

Grifonul genovez a exercitat deja opțiunea de a-l transfera definitiv, achitând 8 milioane de euro, dar "Ausilio și Gandini (responsabilii cu mercato) și-au asigurat o clauză de recumpărare în următorii doi ani".

Evoluțiile excelente ale goalkeeperului român în cele 8 meciuri din Serie A la Genoa l-au forțat pe Federico Marchetti, ajuns rezerva lui, să ceară ruperea acordului, "fostul portar lazial dorind o echipă la care să joace constant". 

Vezi și: ROMÂNIA - LITUANIA 3-0 // Nicolae Stanciu, despre mutarea la AC Milan: "Mi-ar părea rău să plec"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
vladut12
vladut12  •  18 Noiembrie 2018, 22:02
Postat de balauru48 pe 18 Noiembrie 2018, 16:36

In alea 8 meciuri jucate titular a facut o multime de greseli. Din alea 8 meciuri, Genoa a castigat fix 2, cu ultimele clasate in serie A, Chievo si Frosinone. "Excelent", nu-i asa, jurnalistii lui peste!? :))

Du-te tu! Tu ești mare specialist mah? Plimba ursul ca ai plimbat câinii destul!

vladut12
vladut12  •  18 Noiembrie 2018, 22:01
Postat de tipsy pe 18 Noiembrie 2018, 16:42

ai de mama ei de presa, nicio treaba cu realitatea. ma consider ultimul prost ca mai vizitez situl asta, ba chiar mai dau si cate un click. astia suntem ... ultimii prosti!

Tocmai de aia dispari de aici! Nu ne mai deranja. Adioooo!

102031457272119
Radu Fifea  •  18 Noiembrie 2018, 19:43
Postat de fcsbist.de.mic pe 18 Noiembrie 2018, 16:19

Ar fi o greseala sa fie rezerva lui Handanović. Pantilimon si-a stricat cariera fiind rezerva la pomul laudat.

Pantilimon a fost un portar slab dintotdeauna. Creier nema, deci valoare mica, ca sa nu spun nula. Pacat de calitatile fizice. Insa, cum puneam, cu creierul sa prost, prost de tot. Si daca n-ai creier ca portar ... n-ai sa ai niciodata valoare pentru un campionat serios.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează