INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GENOA

Ionuţ Radu, comparat de Gazzetta dello Sport cu eroul Ed Warner din „Holly şi Benji” » A fost desemnat omul meciului

Articol de - Publicat marti, 26 noiembrie 2019 11:05

Ionuţ Radu, comparat de Gazzetta dello Sport cu eroul Ed Warner din „Holly şi Benji”, a fost omul meciului la Ferrara: „Mă simt foarte bine în poartă şi repet în joc ceea ce fac la antrenamente”

Ionuţ Radu nu încetează să uimească prin evoluţiile sale din Serie A. Încă o dată, portarul român a salvat-o pe Genoa în remiza cu SPAL (1-1), fiind ales omul meciului de Gazzetta dello Sport, care i-a dat nota 7,5: 

„A fost ca Ed Warner din serialul «Holly şi Benji», a întins piciorul şi l-a blocat pe Reca. Superparadă la şutul lui Sala, sigur în final la Vicari”. Reflexul în faţa polonezului, aflat la câţiva paşi în faţa lui, a fost nemaipomenit!

Intervenția lui Radu la 1:08

„N-am văzut mingea” 

Radu crede însă că intervenţia cea mai grea din acest sezon a reuşit-o cu Napoli, la Elmas: „Cu acumularea experienţei, totul îmi va ieşi mai bine. Dar trebuie să lucrez psihic şi să fiu mai concentrat în timpul partidelor. 

La şutul lui Sala de la distanţă, n-am văzut absolut nimic, am plonjat în dreapta din intuiţie şi în ultima clipă a mi-a apărut mingea. Iar la a doua ocazie, am vrut să ies pe centrare, poate că m-au orbit reflectoarele puţin şi am deviat balonul uşor în lateral. M-am descurcat, şi chiar foarte bine, la reluarea lui Reca din apropiere”. 

„Mă concentrez la Genoa”

Ionuţ rămâne cu regretul că n-a izbutit să închidă poarta: "Ştiam unde execută penaltyurile Petagna, dar nu aveam ce să fac mai mult". Legat de o eventuală revenire la Inter, el a declarat pentru Sky Sports: 

„Mă simt bine în poartă, ceea ce arăţi la antrenament faci şi la meciuri. Eu sunt pregătit, însă nu mă concentrez decât la Genoa. Nu mă gândesc la viitor, muncesc aici, sunt foarte bucuros şi nu am pentru moment aşteptări”. 

„Cei mai buni portari din lume sunt Buffon şi Oblak, apoi pentru podium există foarte multe opţiuni, între care Lloris, Handanovici şi Szczęsny”
- Ionuţ Radu, portar Genoa

„Radu a avut o paradă de generic, a fost elastic ca o felină. Un reflex nebunesc, incredibil, cu care a scos un gol ca şi făcut. A apărat de nota 7” 
- Corriere dello Sport, cotidian italian

8 șuturicadrate a avut Ionuţ Radu cu SPAL şi n-a fost învins deât de execuţia de la 11 metri a lui Petagna

***

Diseară e Real Madrid - PSG, cel mai așteptat meci al zilei în Champions League. Matchpreview, mai jos:

Vezi și: 

SPAL- GENOA 1-1 // VIDEO „Spider-Man” Ionuț Radu! Reflex uluitor: a apărat un șut din 3 metri

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
cfrinho
cfrinho  •  26 Noiembrie 2019, 15:01
Postat de Mihnea Iorga pe 26 Noiembrie 2019, 13:43

Sa fim seriosi, parada a venit dupa o gafa cum vedeam pe vremuri la derbyurile dintre Minerul Lupeni si Minerul Uricani... Orice portar de valoare nu ar fi respins acel balon in fata. E bine macar ca singur s-a bagat in belea, singur a iesit....

Bati campii. N-ai idee ce nume are Radu in Italia. Si daca italienii nu se pricep la fotbal, atunci chiar nimeni nu se pricepe.

1686525761599040
Mario Durm  •  26 Noiembrie 2019, 14:05
Postat de Mihnea Iorga pe 26 Noiembrie 2019, 13:43

Sa fim seriosi, parada a venit dupa o gafa cum vedeam pe vremuri la derbyurile dintre Minerul Lupeni si Minerul Uricani... Orice portar de valoare nu ar fi respins acel balon in fata. E bine macar ca singur s-a bagat in belea, singur a iesit....

Te uiti degeaba la fotbal prietene... esti paralel cu fenomenul. Nu esti capabil sa intelegi...

magic4ever
magic4ever  •  26 Noiembrie 2019, 13:45

Radoi trebuie sa renunte la Tatarusanu daca o sa fie o eterna rezerva la Lyon pentru ca s-a vazut in meciul cu Spania ca nu are meciuri in picioare si a luat 2 goluri foarte usor...Radu trebuie sa fie portarul titular al nationalei Romaniei!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează