INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GENOA

Ionuț Radu despre debutul la Inter: „Am zis: «Gata, nu o să mai intru.. »”

Articol de GSP - Publicat joi, 11 aprilie 2019 14:14

Portarul Ionuț Radu, 21 de ani, a atras atenția cu evoluțiile sale din Serie A. Inter va activa în vară clauza de răscumpărare a fotbalistului, de 12 milioane de euro.

Într-un interviu acordat pentru Gazzetta Dello Sport, Radu a vorbit despre varianta Inter din vară: „Nu mă gândesc la viitor. Eu iau lucrurile pas cu pas, nu mă gândesc la faptul că m-aș putea întoarce la Inter. În capul meu acum e doar Genoa și sunt concentrat pe toate obiectivele pe care le avem aici. Acum trebuie să ne salvăm. Normal, vreau să cresc tot mai mult”.

Genoa este pe locul 13 în Serie A, cu 34 de puncte.

Vezi aici clasamentul actualizat din serie A

Internaționalul român a rememorat debutul său la Inter, care a avut loc pe 14 mai 2016, în minutul 72 al disputei din deplasarea de la Sassuolo, scor 3-1 pentru gazde.

„Aveam 18 ani. Uneori mergeam să mă antrenez cu prima echipă. A venit ziua aia când m-au convocat. Eram pe banca de rezervă și Mancini mi-a spus «Radu, fugi la încălzire!». Credeam că nu vorbește cu mine prima dată... În timp ce mă încălzeam am văzut că a fost eliminat Murillo și deja mă gândeam «Gata, nu o să mai intru.. » Dar, de fapt, m-a debutat chiar atunci, chiar în acel meci”, a povestit Radu.

1meci are Ionuț Radu la echipa de seniori a lui Inter

12.000.000 €este cota lui Ionuț Radu, potrivit transfermarkt

Citește și:

 IONUȚ RADU LA INTER // Italienii anunță: Inter îl va cumpăra pe Ionuț Radu! Ce plan are Spalletti cu portarul român

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează