INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Ionuț Radu e infectat cu noul coronavirus » Al cincilea de la Inter care are COVID-19

Ionuț Radu a fost pe banca Interului în primele trei etape ale sezonului
Ionuț Radu a fost pe banca Interului în primele trei etape ale sezonului

Articol de - Publicat vineri, 09 octombrie 2020 13:49 / Actualizat vineri, 09 octombrie 2020 13:51

Focarul apărut la echipa lui Conte se extinde. Portarul român Ionuț Radu, 23 de ani, a fost confirmat azi, după Bastoni, Škriniar, Gagliardini și Nainggolan.

Înaintea meciului cu Milan, din weekendul următor, Inter are tot mai mari probleme în apărare. Nu din cauza accidentărilor, ci a cazurilor de coronavirus. Focarul se extinde și pe lista pozitivilor e și Ionuț Radu! Portarul neconvocat de Rădoi pentru barajul cu Islanda și "dubla" din Liga Națiunilor a aflat rezultatul testului făcut ieri. Rezerva lui Handanovici a intrat în carantină și va rata derbyul.

Pățesc ca Genoa?

Revenit după împrumutul la Parma, unde n-a prins niciun minut, Radu este al cincilea nerazzurro infectat cu COVID-19 în cursul acestei săptămâni, după fundașii centrali Bastoni și Škriniar plus mijlocașii Gagliardini și Nainggolan. Toți ceilalți jucători ai lui Antonio Conte vor efectua teste noi mâine și nu ar fi exclus ca veștile proaste să se înmulțească și să ajungă în situația lui Genoa.

Recorduri negative de infectări și pacienți la terapie intensivă în 24h, în România

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează