INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SERIE A

Ionuț Radu stă la mâna lui Inter: încă un an la Genoa sau împrumutat la Cagliari?

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 03 iunie 2019 13:16

Ionuț Radu ar vrea să continue şi sezonul viitor la Genoa, dar depinde de planurile lui Inter, ce l-ar putea include în transferului lui Barella, mai ales dacă sarzii îl vând pe Cragno la Roma.

Portarul român şi-ar putea păstra culorile, dar să schimbe echipa în sezonul viitor. De la Genoa la Cagliari, tot în roşu şi albastru. Gazzetta dello Sport a dezvăluit variantele portarului român în această vară, în care Inter îl va răscumpăra, nu însă pentru a-l păstra:

„Căpitanul naţionalei de tineret vrea să se mai maturizeze un an la Genoa, fiind surpriza cea mai încântătoare într-o stagiune plină de vicisitudini la Genoa. Jucător cu creştere constantă care a preluat din etapa a şasea tricoul cu numărul 1 şi s-a impus clar ca titular în 33 de meciuri”.

Bun prieten cu Kouamé

Inter ar accepta să-l mai lase la Genoa, unde s-a acomodat foarte bine, dar viitorul lui Radu e legat de unele transferuri. Dacă Roma îl cumpără pe Cragno, Cagliari rămâne cu buturile descoperite şi l-ar putea primi pe român, inclus de nerazzurri într-o tranzacţie vizându-l pe mijlocaşul Barella.

„Lui Radu i-ar prinde bine încă un sezon la Genoa, o echipă de prestigiu pentru orice tânăr dornic să se afirme, mai ales că a contribuit din plin la salvare. Dar dacă tot nu e portarul meu, aş alege un jucător crescut la Academie, Alessandro Russo”, a declarat fostul goalkeeper rossoblu Simone Braglia.

„Ionuţ e spectator în acest triunghi şi speră să mai fie coleg cu Kouamé, cu care e vecin în centrul oraşului, chiar dacă bebeluşul atacantului îi tulbură somnul”. 

Ionuţ Radu a fost al 50-lea ca medie a notelor Gazzettei dello Sport în campionatul trecut, cu 6,19, cel mai bun de la Genoa.

„Radu şi-a etalat calităţile, sânge rece şi temperament, depăşind rapid şi fără traume erorile provocate de lipsa experienţei. S-a dovedit decisiv, mai ales în ultima lună, prin paradele cu Napoli, Roma şi Cagliari” Gazzetta dello Sport, cotidian italian

„Radu are cu siguranţă potenţial, talent şi calităţi deosebite, însă trebuie să mai lucreze la partea fizică şi să fie mai bun la ieşirile din poartă. Dacă nu va reuşi, îi va fi greu la nivel internaţional”
Simone Braglia, fost portar Genoa

 Citește și:

Revoluție la AC Milan: Paolo Maldini, noul director tehnic! Marco Giampaolo, favorit să devină antrenor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează