INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AS ROMA - GENOA 3-2

Ionuț Radu, note mici în presa italiană: ”A respins deseori prost și la întâmplare”

Articol de - Publicat luni, 17 decembrie 2018 10:39

Ionuț Radu n-a fost ajutat deloc de vulnerabila sa defensivă și Genoa a pierdut pe "Olimpico", încasând trei goluri de la Roma. Oricum a ieșit mai bine decât Olsen, suedezul pe care-l vom avea adversar în calificările CE 2020, dar a primit note destul de mici în presa italiană. Ieșirile, punctul său slab, i-au adus din nou critici.

Salvat și de bară

"Lipsit de control la bombardamentul suportat. În repriza secundă, a ieșit deseori la întâmplare și a respins prost", l-a caracterizat Corriere dello Sport ( nota 5). O dată l-a salvat bara, când a respins scurt un șut al lui Kolarov și Cristante a ratat.

"Unica sa paradă adevărată, și aceea cu emoții. Nu a strălucit la centrări, noroc că Under l-a iertat", a scris și Gazzetta dello Sport (nota 5,5). La golurile primite e greu să îi reproșezi ceva.

"Portar de la Ikea"

Oricum Radu a ieșit onorabil în comparație cu Olsen, notat cu 4 și 4,5. Înlocuitorul lui Alisson s-a întrecut în gafe duminică seară. A scăpat mingea printre picioare la primul gol și a fost salvat de VAR la golul anulat lui Lazovici (ofsaid), după ce ratase încă o reținere simplă.

"Așa se întâmplă când îți cumperi portar de la Ikea", l-au ironizat tifosii giallorossii, care au tăcut în primele 10 minute și apoi au contestat dur echipa și patronul. 

"Am fost furați! De ce-avem VAR?"

Cesare Prandelli s-a plâns după meci de arbitraj, acuzând un penalty refuzat la ultima fază. Pandev a fost împins de Florenzi și a ratat cu capul egalarea din 6 metri. "11 metri evident, Di Bello a greșit grav", a scris Gazzetta dello Sport.

"Am fost furați de un egal, penalty clar. Nu înțeleg cum de nu s-a apelat la VAR", s-a revoltat antrenorul Grifonului. Președintele Enrico Preziosi a fost și mai virulent: "E o rușine. VAR e o armă murdară. S-a dat ordin public ca Roma să câștige acest meci. Nu mai putem merge înainte în acest fel".

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
peluza
peluza  •  17 Decembrie 2018, 17:08
Postat de dora pe 17 Decembrie 2018, 14:11

Ma si mir cum de mai joaca titular...probabil vor sa-l vanda in iarna si trag de el...

"Te miri", de parca Juventus nu are portar polonez cu mari carente, mult sub Tatarusanu de exemplu. Oare Tatarusanu de ce joaca la amaratii aia si e super portar? Pana la urma si Roma are un suedez, Olsen, care a facut mai multe greseli decat Radu. Da, Ionut Radu, inca nu stie sa iasa pe centrari.

dora
dora  •  17 Decembrie 2018, 14:11

Ma si mir cum de mai joaca titular...probabil vor sa-l vanda in iarna si trag de el...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează