STRANIERI  ·  SERIE A

„Ionuț Radu pleacă sigur de la Genoa” » Gazzetta dello Sport anunță că agentul i-a stabilit viitorul românului

Articol de - Publicat miercuri, 08 ianuarie 2020 16:30

Portarul Ionuț Radu, 22 de ani, trecut pe bancă de noul antrenor Davide Nicola, va pune capăt împrumutului la Genoa în acest mercato, anunță Gazzetta dello Sport: „Dacă nu vor fi alte oferte, se va întoarce la Inter”. 

Decizia lui Davide Nicola, noul tehnician de la Genoa, de a-l titulariza pe Mattia Perin, trecându-l rezervă pe Ionuț Radu, „o hotărâre definitivă”, îl face pe portarul în vârstă de 22 de ani să nu mai rămână pe „Luigi Ferraris”.

Gazzetta dello Sport anunță astăzi că agentul i-a decis deja viitorul lui Ionuț. „Radu pleacă sigur de la Genoa în acest mercato”, scrie cel mai important cotidian sportiv peninsular. „Dacă nu va găsi alte oferte, se va întoarce la Inter”.

Impresarul goalkeeperului, italianul Oscar Damiani, nu e mulțumit că „tricolorul” va apăra doar mâine, în „optimile” Cupei, împotriva lui Torino.

El consideră de neacceptat faptul că Nicola nu contează pe el în Serie A. „Pentru mine nu există varianta ca Radu să fie rezervă. Căutăm o soluție. Evaluăm situația împreună cu fotbalistul, Inter și Genoa. Radu are dreptul să fie numărul 1”, declara Damiani în urmă cu câteva zile.

Vezi și: Ministrul sportului, surprins la mare într-o mașină pe cheltuiala Registrului Auto Român. O camera la Hotel Sport pentru cei din sistem e 30 de lei
Libertatea
Comentarii (5)
marcelclujnapoca  •  11 Ianuarie 2020, 22:07

Radu este numarul 1 !!! Vine Olimpiada si va demonstra !!!

Radulescu Horatiu  •  09 Ianuarie 2020, 09:06

Multe fițe pe acest stupid impresar!Probabil că aceste fițe i-au fost inoculate și lui Răducu?!Să nu uităm că și la Națională și -a manifestat uimirea că este rezerva lui Tătăruseanu.Pe bune ăsta este cel mai bun fotbalist român din 2019?

Cantaragiu Cristinel  •  09 Ianuarie 2020, 01:16

Sincer,mi se pare prea mult tam tam pentru acest băiat. A avut și partide bune,indiscutabil,mai ales sezonul trecut,dar in editia aceasta de campionat a luat o groază de goluri și nu puține și din vina proprie.E adevărat că nici apărarea nu l a ajutat prea mult,însă cu toate astea nu e vreun portar fenomenal.Imi aduc aminte ca și la campionatul european de tineret nu prea a fost tocmai inspirat și senzația a fost că putea face mai mult la unele goluri.In fotbal mai ales un portar sigur te poate ajuta să câștigi anumite meciuri echilibrate iar sezonul acesta nu prea a fost cazul spre deloc.

Vezi toate comentariile (5 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
18:00 Fotbal, Liga 1
Viitorul - Academica Clinceni
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:30 Fotbal, Liga 1
Botoșani - Astra
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:30 Fotbal, La Liga
Real Sociedad - Granada
Digi 2, Telekom 2, Look Sport 2
23:00 Fotbal, La Liga
Real Madrid - Alaves
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1