INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GENOA

Ionuț Radu se gândește și la Genoa tot la Euro U21: „Eram singurii care credeam că putem merge până la trofeu” 

Articol de - Publicat vineri, 26 iulie 2019 14:47

Ionuț Radu, portarul în vârstă de 22 de ani al lui Genoa, a reluat pregătirea cu italienii, dar nu poate uita de parcursul României U21 la Euro 2019.

Vândut la Genoa cu 8 milioane, apoi răscumpărat de Inter cu 12 milioane și împrumutat din nou Grifonului, Ionuț Radu speră să repete sezonul foarte bun pe care l-a avut în Serie A. Portarul în vârstă de 22 de ani a reluat pregătirea cu echipa rossoblù, însă gândul se întoarce la performanța reușită cu „tricolorii”: semifinală la Euro U21.

„Ceea ce am trăit la naționala de tineret a fost un sentiment unic. Eram singurii care credeam că putem merge până la trofeu”, a declarat Radu pentru site-ul clubului genovez.

Așteaptă optimist noua stagiune. Și sigur pe el: „Sunt fericit. Am progresat foarte mult tehnic anul trecut, totul datorită antrenorilor de portari Alessio Scarpi și Raggio Garibaldi. Ceea ce fac la pregătire îmi iese și în timpul meciurilor. Nu mai există secrete”. 

Are încredere în antrenorul Aurelio Andreazzoli, venit în această vară de la Empoli: „Mister e în primul rând o persoană extraordinară. Iar pe teren știe cum să ne ajute pentru a câștiga”

„Nu fac nicio promisiune. Spun doar că vrem să ne bucurăm de fotbal împreună cu suporterii”
Ionuț Radu, portar Genoa

15.000.000 €este cota lui Ionuț Radu, cea mai bună pentru un jucător român (transfermarkt.de)

33 de meciuria jucat Radu la Genoa sezonul trecut în Serie A; a păstrat poarta neatinsă de șase ori

Citește și:

Ionuț Radu, interviu la vizita medicală: „Trăiesc visul din copilărie”

Playtech: Anamaria Prodan, reacție HALUCINANTĂ după ce Reghe s-a dus cu altă femeie în Grecia: ”Să scăpăm de circ”


Comentarii (1)
102184540746992
Ghita Ghita  •  26 Iulie 2019, 18:17

Cum asa? Eu știam că copilul rejelui.ii cel mai bine cotat. Tot la transferat gspul pe la.City.barcelona.bayern.dortmund.Si a ajuns până la urmă in ce-l mai corupt campionat din europa. Pentru 4 milioane .Trăim în românia și capul aŕe dreptul sa inducă în eroare.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează