INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BULGARIA

Iordănescu se bagă și în alt campionat! După Liga 1, selecționerul vrea să facă legea și la bulgari: "L-am trimis pe Moldovan să discute cu ei"

Articol de GSP - Publicat luni, 21 martie 2016 14:35

După ce a făcut tot posibilul pentru a comprima calendarul din sezonul de Liga 1, Anghel Iordănescu se implică și în alte campionate.

Selecționerul a anunțat că vrea ca jucătorii de la Ludogoreț să ajungă mai devreme la națională, deși sezonul în Bulgaria se termină abia pe 29 mai. 

"Încercăm să rezolvăm problemele cu fotbaliştii din străinătate. Jucătorii din Bulgaria termină campionatul pe 29 mai.

E foarte greu să le mai dau vacanţă în aceste condiţii. L-am trimis pe Viorel Moldovan să îi urmărească şi să vorbească la club.

Ni s-a promis că, dacă vor fi campioni, vor primi liber de la club cu o săptămână înainte de finalul sezonului", a zis Iordănescu la conferința de presă. 

Cosmin Moți, Claudiu Keșeru și Andrei Prepeliță sunt cei 3 români de la Ludogoreț. Toți au mari șanse să se afle în lotul pentru Euro 2016. 

Playtech: BOMBĂ! Diana Șoșoacă sfidează TOT! Cum a intrat în restaurant, fără certificat verde! Chelnerița a rămas MASCĂ: 'Ce e aia?!'


Comentarii (6)
ortega
ortega  •  21 Martie 2016, 21:22
Postat de sibelius pe 21 Martie 2016, 16:24

Deci, Don Quixote il trimite pe Sancho Panza in Bulgaria. Probabil Rosinanta va fi trimisa la arabi.

Excepțional comentariul ... Stelist pe care îl duce capul ... Ești o raritate ... Oricum , savuros comentul , cel mai bun , de departe , pe care l-am citit în ultima lună . Bv măh ...

gerulozaurus
gerulozaurus  •  21 Martie 2016, 17:16

in acest caz, baieti finutzi bulgarii

sibelius
sibelius  •  21 Martie 2016, 16:24

Deci, Don Quixote il trimite pe Sancho Panza in Bulgaria. Probabil Rosinanta va fi trimisa la arabi.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează