INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GERMANIA

Ipoteză surprinzătoare în cazul lui Maxim: "Trebuie să facă asta. Altfel, nu-l ia nimeni"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 aprilie 2017 20:53

Fostul internațional Marcel Răducanu crede că Alexandru Maxim va pleca de la VFB Stuttgart la finalul acestui sezon, singura condiție fiind ca românul să evolueze mai des pentru liderul din Zweite Bundesliga.

"Maxim a fost titular şi a jucat bine în ultimul meci. Sper să arate ce poate, pentru că e un jucător bun. Doar să arate valoarea pe care o are la mai multe meciuri.

Probabil îl vor băga mai mult în acest final de sezon. Trebuie să-l bage, ca să-l vândă. Altfel nu-l ia nimeni", a declarat Marcel Răducanu, la TV Digi Sport.

Românul a evoluat foarte puțin pentru VFB Stuttgart în actuala stagiune din Zweite Bundesliga, reușind să înscrie de doar două ori.

Maxim evoluează pentru gruparea șvabă din 2013, perioadă în care a reușit să înscrie 13 goluri, evoluând în 107 meciuri în primele două ligi din Germania. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  13 Aprilie 2017, 08:39

Nu stiu ce i s-a intamplat. A fost doar un foc de paie? Cazul lui ar putea fi studiat de catre cei tineri cu dor de duca. E bine sa evite erorile facute de Maxim.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează