INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PAOK SALONIC

Controversatul Ivan Savvidis i-a setat obiectivul lui Răzvan Lucescu la PAOK: „Să devenim parte a elitei europene”

Ivan Savvidis și Răzvan Lucescu vor colabora din nou
Ivan Savvidis și Răzvan Lucescu vor colabora din nou

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 mai 2021 19:01 / Actualizat miercuri, 26 mai 2021 19:17

Ivan Savvidis (62 de ani), controversaul patron al lui PAOK Salonic, a comentat revenirea lui Răzvan Lucescu (52 de ani) pe banca echipei sale.

Lucescu, primul antrenor care a reușit eventul în Grecia cu PAOK Salonic, va lucra din nou cu Ivan Savvidis, patronul alături de care a spus că a simțit cea mai presiune din carieră. „Pistolarul” Savvidis, poreclă pe care a primit-o după ce a intrat pe teren având un pistol la brâu, i-a setat un obiectiv îndrăzneț lui Răzvan Lucescu.

„De la Răzvan Lucescu, arhitectul celor mai mari succese ale clubului nostru de până acum, care revine în familia PAOK, aşteptăm noi victorii şi trofee. Răzvan trebuie să apere şi să protejeze PAOK cu personalitatea şi experienţa sa. 

Obiectivul PAOK este să devină parte a elitei europene. Ne aşteaptă un drum dificil, dar nu intenţionăm să ne oprim”, a declarat Savvidis în presa din Grecia, citată de Antena Sport

Răzvan Lucescu devine cel mai bine plătit antrenor din Grecia

 Răzvan Lucescu revine la PAOK Salonic. Antrenorul român, liber de contract din februarie, după despărțirea de Al Hilal, îl înlocuiește pe Pablo Garcia pe banca echipei din Salonic. Informația prezentată ieri de presa din Grecia a prins contur astăzi, clubul oficializând în cursul acestei după-amiezi înțelegerea cu Lucescu junior. 

Jurnaliștii de la gazzetta.gr scriu că Răzvan Lucescu va avea un salariu anual de până la 1,85 milioane de euro, în funcție de bonusurile pe care Lucescu le va atinge. Răzvan devine astfel cel mai bine plătit antrenor din fotbalul elen!

Răzvan Lucescu, o nouă aventură la PAOK Salonic 

Lucescu a mai antrenat-o pe PAOK între august 2017 și iunie 2019, perioadă în care a cucerit 3 trofee: campionatul în 2019, Cupa în 2018 și 2019. 

În primul mandat la PAOK, Lucescu a antrenat echipa pentru 94 de meciuri. Bilanțul a fost unul foarte bun: 68 de victorii, 12 egaluri și doar 14 înfrângeri. Astfel, Lucescu a rămas în inima suporterilor alb-negri.

În primul mandat la PAOK, Lucescu a antrenat echipa pentru 94 de meciuri. Bilanțul a fost unul foarte bun: 68 de victorii, 12 egaluri și doar 14 înfrângeri. Astfel, Lucescu a rămas în inima suporterilor alb-negri.

CV Răzvan Lucescu

  • 52 de ani
  • liber de contract din februarie
  • Champions League Asia cu Al Hilal
  • sfert de finală în Cupa UEFA 2006, cu Rapid
  • două titluri de campion, cu PAOK și Al Hilal
  • Cupa Arabiei Saudite cu Al Hilal
  • promovare din liga secundă: FC Brașov
  • 7 echipe antrenate: Brașov, Rapid, Petrolul, Jaish, Xanthi, PAOK, Al Hilal și echipa națională a României (2009-2011)

Cea mai mare presiune am avut-o cu Savvidis, dar era un om sensibil. În ultima lună eram la patru meciuri de a câștiga campionatul și în semifinalele Cupei după 2-0 acasă. Am avut trei ședințe cu el în care m-a certat de m-a rupt. În una au fost prezenți căpitanii, la alta au fost cei din staff, la o alta mai mulți jucători, cu management, cu staff. Era o agresivitate, reproșuri... Tăceam și eu, dar îi și răspundeam - Răzvan Lucescu, la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”

VIDEO Răzvan Lucescu: „Cea mai mare presiune am avut-o cu Savvidis! Trebuia să mă iau la palme după ședințele cu el”

Citește și alte știri de actualitate:

OFICIAL Răzvan Lucescu, prezentat la PAOK Salonic » Mesajul primit din partea clubului

Edi Iordănescu, destinație-surpriză după „divorțul” de CFR Cluj: ar fi dorit într-un campionat incendiar al Europei

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
dinamo100
dinamo100  •  27 Mai 2021, 08:01

Ii va fi greu sa repete performantele din trecut, Savidis e un om dificil.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează