INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DEMITERE

JOSE MOURINHO A FOST DEMIS // FOTO Ofertă de nerefuzat de la echipa unui fotbalist român: "Avem un autocar superb. Ce părerea ai?" :)

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 18 decembrie 2018 17:05

Jose Mourinho (55 de ani) a fost demis de pe banca lui Manchester United. Ural, formația lui Eric Bicfalvi, i-a lansat o propunere de nerefuzat. :) 

Plecarea lui Mourinho nu a fost tocmai o surpriză. Jocul fără orizont al "diavolilor roșii" transformase cea mai titrată formație din Anglia în subiect de glume. Nici anunțul despărțirii nu a fost tratat altfel. 

Ural, formația de pe locul 9 din prima ligă rusă, a postat un text savuros pe pagina de Twitter, atașat imaginii cu autocarul formației: "Dragă domnule Mourinho, din câte știm, de astăzi ești în căutarea unui nou loc de muncă. Uite cum stau lucrurile. Avem un autobuz superb pe care îl folosim doar înainte și după meciuri. Ce părere ai?".

ural

Ural, locul 9 din Rusia, îl are în lot pe internaționalul român Eric Bicfalvi. Mijlocașul naționalei a marcat 4 goluri în actualul sezon, fiind cel mai prolific jucător al echipei, alături de bulgarul Nikolay Dimitrov și rusul Andrey Panyukov.

Vezi și: 

Variantă de senzație pentru Mourinho după despărțirea de United » Mutarea depinde de doi fotbaliști

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează