INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  OLANDA

Jucătorul care l-a accidentat pe Neşu: "Mă rog în fiecare zi la Dumnezeu să îl facă bine pe Mihai"

Mihai Neşu
Mihai Neşu

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 august 2011 00:00 / Actualizat duminica, 21 august 2011 14:54

Fundaşul echipei FC Utrecht, Alje Schut, a declarat pentru publicaţia Voetbal International că se roagă în fiecare zi pentru ca Mihai Neşu, pe care l-a accidentat grav la un antrenament, să se facă bine, şi că va purta cu el toată viaţa suferinţa românului.

"În primul rînd vreau să spun că nu sunt o victimă. Aceea este Mihai şi din acest motiv a fost ciudat de la început faptul că am fost considerat o victimă. Victimă nu este cuvîntul potrivit, toate atenţia trebuie să fie asupra lui Mihai. Nimic nu mai este la fel. Ceea ce s-a întîmplat m-a schimbat şi nu trece nicio zi fără să mă gândesc la incident şi la Mihai. Mă gîndesc la el de cel puţin cinci ori pe zi, întotdeauna înainte de a dormi şi cînd mă trezesc, la cum se simte.

Nu sînt o persoană religioasă, dar acum mă rog în secret în fiecare zi la Dumnezeu să îl facă bine. Mai ales în prima săptămînă eram obsedat de faptul că mă simţeam neputincios. Îmi doream foarte mult să îl ajut pe Mihai, dar ce puteam face? Acum mă enervează mai puţin anumite lucruri. Lucrurile mărunte sînt total nesemnificative în comparaţie cu ceea ce i s-a întîmplat lui Mihai. M-am schimbat. Voi purta cu mine toată viaţa suferinţa lui Mihai", a spus Schut, conform Mediafax.

Mihai Neşu s-a accidentat, în data de 10 mai, la coloană în urma unei ciocniri cu coechipierul său Alje Schut, fiind transportat de urgenţă la spital, unde i s-a descoperit o vertebră cervicală fracturată. El a fost supus unei intervenţii chirurgicale de cinci ore, în care i-a fost refăcută vertebra fracturată din zona cervicală. În prezent, fotbalistul român se află într-un centru de recuperare.

Playtech: Anamaria Prodan, reacție HALUCINANTĂ după ce Reghe s-a dus cu altă femeie în Grecia: ”Să scăpăm de circ”


Comentarii (9)
victor33
victor33  •  22 August 2011, 00:11

Ar trebui ca stiri despre Nesu sa apara zilnic pe prima pagina a ziarului, pe o banda deasupra numelui ziarului. Sunt stiri care intereseaza, intr-adevar pe toata lumea. Sa-ti dea Dumnezeu sanatate, Mihaita.

ortega
ortega  •  21 August 2011, 16:19

Ne pare rau si noua ... Insa fii tare Mihaitza , fii tare prietene ...

mety76
mety76  •  21 August 2011, 16:12

Sanatate Mihaita. Te asteptam sa alergi in Ghencea, tu meriti.... RESPECT!!!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează