INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GERMANIA

Jurnaliștii nemți cred că au aflat de ce Maxim nu prinde echipa: ”E rezervă din cauza atitudinii?”

Maxim marchează al doilea său gol pentru Stuttgart în acest sezon, la 3-1 cu Karlsruhe
Maxim marchează al doilea său gol pentru Stuttgart în acest sezon, la 3-1 cu Karlsruhe

Articol de - Publicat luni, 14 noiembrie 2016 00:00

Tabloidul Bild sugerează un posibil motiv pentru care mijlocașul Stuttgartului joacă puțin la club. Și deloc la ”națională”.

Alex Maxim a fost convocat de Christoph Daum la toate acțiunile "naționalei" din această toamnă. Dar selecționerul nu l-a folosit absolut deloc.

Cu excepția meciului din Kazahstan, când, accidentat, mijlocașul de 26 de ani a lipsit de pe foaia de joc, în restul partidelor l-a uitat pur și simplu pe bancă.

În atitudinea sa față de Maxim, e posibil ca Daum să fie influențat și de statutul acestuia la Stuttgart, club la care a antrenat și el între 1990 și 1993.

Tabloidul Bild l-a trecut ieri pe Alex la dezamăgirile sezonului în curs: "Atunci când este introdus, el își demontrează mereu calitățile. Pentru titularizare însă, n-a fost de ajuns nici sub comanda noului antrenor. Din cauza atitudinii sale?".

6titularizări are Maxim, în 12 apariții la Stuttgart în acest sezon. Bilanț: 2 goluri, 4 assisturi

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
10205708568547632
Vladimir Bogdan  •  14 Noiembrie 2016, 11:14

sw-a enfortat un pic, până a ajuns în bundeliga.... acolo le-a arătat ce poate - când vrea. Și ce nu vrea, chiar dacă poate.

plischi
plischi  •  14 Noiembrie 2016, 11:13

ne-au trantit muccii-n fasole cu aceasta concluzie, care de fapt este o intrebare...

sbon
sbon  •  14 Noiembrie 2016, 11:01
Postat de duffyduck pe 14 Noiembrie 2016, 10:45

Cine ma, baietasul asta tupeist? Inca am in minte declaratiile lui de pe cand era la Pandurii. Despre cat de mare si tare e el. Exceptand primul sezon in Bundesliga, cand poti spune ca s-a descurcat binisor, a devenit incet incet o rezerva decenta. Sezonul trecut, din 25 de meciuri jucate, 16 au fost pe post de rezerva, iar in alte 6 a fost schimbat. Cu alte cuvinte, a fost integralist in 3 meciuri intr-un sezon intreg. A jucat insumat echivalentul a 11 partide, o treime din partidele campionatului. Reusind 2 goluri si 6 pase de gol. Ce uita ziaristii sa mentioneze legat de sezonul actual: golurile si pasele sunt contra echipelor Heidenheim, Pauli, Braunschweig, Greuther Fürth, desigur, mari puteri ale Europei ...

si tot are cifre peste cuplu vedeta Stanciu Chipciu insumate, cu toate ca n-a jucat :))). Oricum liga a 2-a germana e peste chestia aia din Belgia.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează