INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SERIE A

JUVENTUS. Radu Drăgușin, comparat cu Hulk: „A pus 6 kg de masă musculară. Bonucci îl ajută mult”

FOTO:https://www.instagram.com/radudragusin5/
FOTO:https://www.instagram.com/radudragusin5/

Articol de - Publicat luni, 09 noiembrie 2020 16:12 / Actualizat luni, 09 noiembrie 2020 16:27

Radu Drăgușin, rezervă la Juventus în premieră în Serie A, vrea să-și prelungească înțelegerea cu echipa italiană.

Radu Drăgușin a făcut duminică pasul la prima echipă a lui Juventus, Andrea Pirlo convocându-l, în premieră în Serie A, la partida cu Lazio (1-1), în care fundașul român a rămas rezervă. Agentul său, Florin Manea, a povestit în presa italiană cum a trăit clipa "tricolorul" de 18 ani: "A fost foarte fericit și am glumit cu el când am aflat, pentru că doar el n-avea bagajele făcute pentru zborul de la Roma. A stat circa 20 de zile în carantină până ce-a scăpat de virus și a avut o surpriză mare".

„Idolul său este Van Dijk”

Impresarul susține că Drăgușin s-a adaptat în Italia și vrea să continue: "Viitorul e în mâinile sale, poate să devină o prezență constantă la prima echipă. Față de când a venit, a pus 6 kg de masă musculară și acum pare Hulk. E tânăr, dar are maturitate în joc, iar idolul său este Van Dijk. Mi-a povestit că Bonucci îl ajută cel mai mult cu sfaturi, îi spune la ce mai trebuie să lucreze. Dar toți l-au primit de la început extraordinar la Juve, mai ales Cristiano, care e un tip normal, foarte umil".

„Drăgușin a refuzat PSG și Chelsea”

Manea a mai dezvăluit că Radu are contract până în iunie 2021 și că vrea să reînnoiască, dar că negocierile începute s-au împotmolit din cauza pandemiei: „Am refuzat oferte mai avantajoase de la Chelsea și PSG. I-am spus că în Serie A e Academia defensivei și înveți arta de a te apăra”.

5 goluri și un assistare Drăgușin în 49 de meciuri la juniorii și tineretul lui Juventus

VIDEO Florin Manea are planuri mari cu Radu Drăgușin: „Cu el îmi voi îndeplini visul de a transfera un jucător la o echipă de top”

Citește și alte știri din Serie A:

VIDEO Cristiano Ronaldo, accidentat în meciul cu Lazio: „Am simţit glezna răsucindu-se!” » Felipe Caicedo a salvat un punct pentru gazde

Ionuț Radu, pe bancă la Atalanta - Inter după ce testul pentru COVID-19 a ieșit negativ

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
fishu86
fishu86  •  09 Noiembrie 2020, 21:48

Va spune ceva numele Oscar Bentancourt? Oscar Bentancourt este agentul lui Radu Dragusin. Florin Manea nu stiu daca este agentul lui asa cum il descrie GSP.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează