INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  EREDIVISIE

Românul de la Juventus, dorit în Olanda » La ce echipă ar putea ajunge Radu Drăgușin

Radu Drăgușin, la Juventus // foto: Imago
Radu Drăgușin, la Juventus // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 23 noiembrie 2020 13:39 / Actualizat luni, 23 noiembrie 2020 14:15

ADO Den Haag, echipa de pe locul 16 din campionatul Olandei, ar dori să-l împrumute pe fundașul central Radu Drăgușin (18 ani), de la Juventus.

Drăgușin, transferat la Juventus în 2018, de la Regal București, ar putea pleca de la campioana Italiei sub formă de împrumut, pentru a căpăta experiență în fotbalul mare. Una dintre echipele interesate de tânărul stoper este ADO Den Haag, formație care trece printr-un moment delicat în Olanda, aflându-se pe locul 16, de baraj.

Conform sport.ro, formația la care evoluează și fundașul dreapta român Andrei Rațiu (22 de ani), împrumutat de la Villarreal, va încerca să ajungă la un acord cu Juventus pentru împrumutarea lui Drăgușin începând cu această iarnă.

Drăgușin nu a debutat încă pentru prima echipă a lui Juventus, însă s-a aflat pe banca de rezerve în meciul jucat de bianconeri cu Lazio, scor 1-1.

5 meciuria adunat Andrei Rațiu, românul de la ADO, în Eredivisie. Este împrumutat în Olanda de către Villarreal până la finalul acestui sezon

VIDEO: Florin Manea are planuri mari cu Radu Drăgușin: „Cu el îmi voi îndeplini visul de a transfera un jucător la o echipă de top”

Citește mai multe știri despre stranieri:

Motivul pentru care Ianis Hagi ar fi pierdut echipa la Rangers: „100% de-asta. Gerrard nu a dat banii aiurea pe el”

Costel Gâlcă pierde teren în Danemarca! A căzut în clasament, după al treilea meci consecutiv fără succes la Vejle

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează