INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  A RENĂSCUT

Karpaty a luat un super mijlocaş » Cociş, al treilea gol în două meciuri!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 februarie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 23 februarie 2011 12:59

Patronul echipei ucrainene Karpaty se felicită după ce a obţinut semnătura lui Răzvan Cociş, mijlocaşul român care a marcat trei goluri în primele sale două partide la Lvov.

Adus sub formă de împrumut de la Al Nasr, Cociş a înscris din nou pentru Karpaty, în amicalul disputat şi cîştigat ieri, în faţa celor de la Silkeborg, 2-1. La scorul de 1-1, stranierul a adus victoria cu un gol înscris în minutul 29, trecîndu-şi în cont a treia reuşită la Lvov. Răzvan a jucat o singură repriză, antrenorul Oleg Kononov schimbînd registrul tactic în mitanul secund.

Românul "a spart gheaţa" chiar în primul meci amical, terminat la egalitate cu Litex (3-3), atunci cînd a reuşit "dubla".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
renegatul_
renegatul_  •  24 Februarie 2011, 03:39

stai linistit ca el si cu floricescu, sunt frati de cruce... cică s-au jucat impreuna cu putza in ţărînă cand erau copilasi, iar Lucescu jr. a pus botul la vrajeala lor...

star01
star01  •  23 Februarie 2011, 15:47

ha,ha,ha...asta mai trebuie la Nationala langa swingerul Florescu si "ne-o da" si Luxembourg!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează