INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Kayseri le răspunde fanilor care l-au acuzat pe Silviu Lung jr că s-a dat lovit!

Articol de - Publicat marti, 21 ianuarie 2020 16:02

Kayseri anunță ce accidentare a suferit portarul Silviu Lung jr: „Are o fisură la degetul mic și va lipsi trei săptămâni”.

Enervați că presa turcă a dezvăluit acordul lui Lung jr. cu Beșiktaș (ar pleca gratis, la sfârșitul sezonului, când i se încheie contractul), fanii lui Kayserispor l-au acuzat că simulează accidentarea pentru a nu juca împotriva Alanyei (roș-galbenii au pierdut cu 1-5).

Silviu Lung jr, fisură la degetul mic

Kayseri le răspunde fanilor care l-au acuzat pe Silviu Lung jr că s-a dat lovit!

Așa arată mâna lui Lung jr.

Clubul a reacționat, anunțând: „Silviu Lung a suferit o fisură la degetul mic al mâinii stângi și va lipsi trei săptămâni”.

Înainte, portarul postase un mesaj pentru suporteri: „Am vrut să joc, dar medicii au considerat că riscul este prea mare. Am dureri teribile din cauza accidentări”.

foto: facebook Silviu Lung jr.

CITEȘTE ȘI:

Romario Benzar, restart în Serie B! A semnat cu Perugia și va juca mijlocaș

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează