INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Kayserispor // Silviu Lung Jr. s-a înțeles cu Beșiktaș! Lovitura carierei

Articol de - Publicat sambata, 18 ianuarie 2020 19:35

Silviu Lung Jr. (30 de ani), portar aflat în ultimele 6 luni ale contractului cu Kayserispor, are un acord cu Beșiktaș, anunță presa turcă.

Zilele trecute, presa din Istanbul scria că Beșiktaș îl urmărește pe Claudiu Keșerü, atacantul lui Ludogoreț. Clubul "vulturilor" s-a înțeles între timp cu un alt „tricolor”: Silviu Lung jr!

Silviu Lung vine în locul Karius

Ajuns la Kayserispor pe 1 iulie 2017, achiziționat de la Astra pentru numai 350.000 de euro, goalkeeperul în vârstă de 30 de ani mai avea doar șase luni de contract cu roș-galbenii.  

Conform cotidianelor Hürriyet, Akșam și Star, Beșiktaș nu îl va transfera definitiv pe neamțul Karius (ar fi trebuit să-i achite 8 milioane lui Liverpool). Și a încheiat un acord cu Silviu Lung!

Președintele lui Kayseri, Berna Gözbaşı, a negat: „Informația că Lung are un pact cu Beșiktaș e complet nerealistă. Nu am primit nicio ofertă oficială pentru el”.  

Numai că portarul putea negocia cu orice club. Are acest drept acum. Probabil, va pleca la sfârșitul angajamentului. Gratis. 

1 milion de euroeste cota lui Silviu Lung, potrivit transfermarkt.de

77 de meciuria jucat Silviu Lung jr în două sezoane și jumătate la Kayserispor

Vezi și:

MANCHESTER CITY - CRYSTAL PALACE 2-2 // FOTO Sergio „Kun” Aguero, un punct cadou pentru Pep Guardiola, de ziua lui

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
invinctus
invinctus  •  19 Ianuarie 2020, 09:40

Real Madrid , PSG si Manchester United se bat pe el !!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează