INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BULGARIA

Keșeru, golul victoriei cu Montana: „Cu trei puncte mai aproape de al zecelea titlu”

Articol de - Publicat sambata, 10 aprilie 2021 22:06 / Actualizat sambata, 10 aprilie 2021 22:11

Atacantul român Claudiu Keșeru, dezamăgitor la echipa națională în debutul preliminariilor CM 2022, a închis tabela din penalty (1-0) și a desprins-o pe Ludogoreț la 9 puncte în fruntea clasamentului. Are 15 reușite în acest campionat, egalându-l pe liderul golgeterilor, martinicanul Coureur (Cerno More).

”Tricolorul” a mărturisit la finalul partidei de la Razgrad că ”fiecare victorie este importantă. Am ratat două sau trei ocazii în prima repriză și asta le-a dat încredere adversarilor. Am avut dorință, dar trebuie să jucăm mai bine, să ne sincronizăm și să fim mai uniți. Suntem cu trei puncte mai aproape de al zecelea titlu”.

Claudiu a comentat și lovitura de la 11 metri din care a făcut diferența: ”Eu am jucat mingea, portarul nu m-a văzut și eu am căzut, 90 la sută cred că a fost penalty. Mario (n.r - Kirev) este un portar bun și cu alonjă. A jucat în România, vorbește limba și am discutat cu el după meci”. Goalkeeperul oaspeților a fost acum șapte sezoane la Poli Timișoara.

Parma - AC Milan 1-3 » Dennis Man, integralist! Zlatan eliminat + Man i-a dat mingea printre picioare suedezului

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează