INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PARMA

Patronul lui Man și Mihăilă, anunț major după retrogradarea în Serie B » Scrisoarea miliardarului american: „Vreau să fie clar”

Parma, formația lui Dennis Man și Valentin Mihăilă, a retrogradat matematic în Serie B, după eșecul 0-1 cu Torino. Kyle Krause, finanțatorul echipei, nu renunță la proiect. +6   FOTO
Parma, formația lui Dennis Man și Valentin Mihăilă, a retrogradat matematic în Serie B, după eșecul 0-1 cu Torino. Kyle Krause, finanțatorul echipei, nu renunță la proiect.

Articol de GSP - Publicat marti, 04 mai 2021 21:41 / Actualizat marti, 04 mai 2021 21:47

Parma, formația lui Dennis Man și Valentin Mihăilă, a retrogradat matematic în Serie B, după eșecul 0-1 cu Torino. Kyle Krause, finanțatorul echipei, nu renunță la proiect.

Kyle Krause, finanțatorul celor de la Parma, dă asigurări că proiectul va continua și în Serie B. Investiții importante sunt anunțate în vară, pentru a asigura o promovare rapidă. Și modernizarea arenei „Ennio Tardini” este pe lista miliardarului american. 

Patronul echipei lui Man și Mihăilă, scrisoare după retrogradarea în Serie B

„La finalul unui sezon tumultuos, ne confruntăm cu un epilog frustrant pentru toți cei care iubesc acest club. E frustrant și dezamăgitor. Dar vreau ca un lucru să fie clar: încrederea mea în proiect, în club și în fani rămân intacte. Cu noii oameni pe care îi vom coopta în conducere vom clădi un viitor strălucit pentru Parma. Menționez și planurile de renovare pentru arena Tardini, icoana fotbalului local. 

Îi asigur pe fani că vom lupta în fiecare zi pentru obiectivele noastre și că vom da totul în meciurile rămase de disputat în actualul sezon de Serie A. Vom transforma dezamăgirea în energie și vom crește sănătos! Prin foc, fierul devine oțel! Parma nu renunță niciodată!”, a scris Krause, pe Twitter.

VIDEO Torino - Parma 1-0, meciul care a consemnat retrogradarea lui Man și Mihăilă

Citește și alte știri din fotbalul european: 

OFICIAL Jose Mourinho a revenit în Serie A! Cu ce echipă a semnat portughezul + primele declarații

Emoții pentru Barcelona! Starul catalanilor va suferi a patra operație în mai puțin de un an

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
babardolescu
babardolescu  •  04 Mai 2021, 22:27

Domnule Krause, Nu aveți nevoie de un jucător extraordinar? Îl cheamă Olimpiu Morutan, noi aici ii spunem Dobby, a foat și pe la Naționala U21 a României. Nu cer mult pe el, cam la fel cât mi-a-ți dat pe MAN, undeva in jurul a €15 mil. Sa va sune varul meu, Geovani?! Cu respect, Gigi Becali patron, zeu, Dumnezeu , antrenor și manager la FCSB

Vezi toate comentariile (1)
Comentează