INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

Ladislau Bölöni, după egalul cu Anderlecht: „Oamenii din fotbal sunt ca preoții”

Articol de - Publicat sambata, 28 decembrie 2019 10:43

Antwerp a remizat cu Anderlecht, scor 0-0. Ladislau Boloni a terminat 2019 cu o serie pozitivă de opt meciuri. I-a reproșat însă ”centralului” maniera de arbitraj: „Mai multe decizii au fost incorecte”.

Loți Bölöni încheie anul foarte bine în Belgia. Încă un meci fără înfrângere. E invincibil de opt etape acum. Nu e însă mulțumit de acest 0-0 acasă cu Anderlecht.  

„E rezultatul logic”, afirmă Frank Vercauteren, antrenorul adversarilor, dar realizează și el că nu merita punctul. Antwerp a dominat, și-a creat mai multe ocazii și putea câștiga. „E păcat. Am trăit cu impresia că apărarea lor va ceda. Ar fi trebuit să înscriem. Nu s-a întâmplat pentru că băieții mei au făcut totul perfect cu excepția ultimului detaliu. Esențial. Golul. Uneori, și cei mai mari fotbaliști ratează”, a declarat antrenorul gazdelor. 

A căzut pe patru, depășit la golaveraj

Sfârșitul partidei l-a găsit pe Bölöni în fața „centralului” Verboomen, reproșându-i mai multe erori. Alt episod al războiului dus de tehnicianul în vârstă de 66 de ani cu arbitrii flamanzi. „Mai multe decizii au fost incorecte. Care? Nu vă spun, știți foarte bine la ce mă refer. Oricum, nu e bine să te plângi de arbitraj”, a precizat Loți la conferința de presă. 

Dacă ar fi învins, ar fi terminat 2019 pe locul 2. După 0-0 cu Anderlecht, a căzut pe 4, depășit doar la golaveraj de Charleroi și Gent. Toate au 39 de puncte. 

5 victoriiși trei egaluri are Bölöni în ultimele opt etape din Jupiler League

„Oamenii din fotbal sunt ca preoții”

Bölöni nu s-a putut bucura prea mult de Crăciun. A trebuit să pregătească meciul cu Anderlecht, de vineri. „Ne-am obișnuit de mai mulți ani. Oamenii din fotbal sunt ca preoții. Lucrează și duminica, și de Sărbători”, a glumit antrenorul la conferință. 

Vezi și: 

Mircea Lucescu a refuzat o nouă ofertă: „Discuțiile au decurs bine, dar au fost motive personale”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
emil1986
emil1986  •  28 Decembrie 2019, 13:41

Loti Boloni, creierul marii echipe a Stelei care a cucerit Europa si a facut fericita o Romanie intreaga in sfanta zi de 7 mai 1986!

ishhhhhhhh
ishhhhhhhh  •  28 Decembrie 2019, 13:22

Ba, macar acuma Loti nu mai este amenintat cu demiterea. Sper. Ii uram pe aceasta cale un 2020 fericit!

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  28 Decembrie 2019, 13:17

acest francez de origine maghiara nascut in Ro ...ar trebui sa invete limba flamanda ...sa nu l mai fure arbitrii ...flamanzi ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează